Πριν από μερικές εβδομάδες η MG είχε δώσει στη δημοσιότητα τα πρώτα σχέδια του Cyberster με το οποίο Η MG ανήκει από το 2006 στην SAIC Motor Corporationεπέστρεφε δυναμικά στην αγορά. Τώρα, το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της MG είναι γεγονός και εντυπωσιάζει στις πρώτες εικόνες που δόθηκαν από την εταιρεία στη δημοσιότητα.

Το νέο υπεραυτοκίνητο της MG είναι ένα εντυπωσιακό roadster με πολλά φουτουριστικά στοιχεία τόσο στην εξωτερική όσο και στην εσωτερική εμφάνιση. Πρόκειται για το δεύτερο ηλεκτρικό μοντέλο της MG και το πρώτο με ανοιχτή οροφή από την εποχή του TF! Η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει στην Έκθεση της Σαγκάη στο τέλος Απριλίου, αλλά από τις εικόνες και μόνο δείχνει εκπληκτικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απίστευτο εσωτερικό με τιμόνι τύπου F1 και χειριστήρια βγαλμένα από videogame

Υπάρχουν σχέδια να βγει και εκτός Κίνας το Cyberster

Το σχήμα του ακολουθεί τη γραμμή των παλιών MG με μακρύ εμπρός μέρος και κοντή ουρά, ενώ το πίσω Ίσως, δούμε το MG Cyberster στην Ευρώπη με νέο εταιρικό brand το MG Cyberμέρος της οροφής μοιάζει πολύ στο σχήμα της Porsche 918 Spyder. Τα φωτιστικά σώματα είναι μοναδικά καθώς στο εμπρός μέρος έχουν σχεδιασμό “magic eye”, ενώ υπάρχει και μια LED γραμμή την οποία ονομάζει η εταιρεία “laser belt” και ακολουθεί το πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τεχνικά στοιχεία ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά για το Cyberster, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απίθανες επιδόσεις με την επιτάχυνση 0-100Km/h στα 3 δευτερόλεπτα. Η αυτονομία από τις μπαταρίες θα είναι της τάξης των 800 χιλιομέτρων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σύστημα ηλεκτροκίνησης που θα τοποθετηθεί στο MG θα είναι εντελώς καινούριο. To Cyberster θα λανσαριστεί σε πρώτη φάση, στην αγορά της Κίνας, ενώ δεν αποκλείεται να το δούμε σε όλες τις αγορές του κόσμου κάτω από την ομπρέλα ενός νέου brand που θα λέγεται MG Cyber.

Τα πίσω φωτιστικά σώματα έχουν το σχήμα της βρετανικής σημαίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα πιο κοντά στο ηλεκτρικό roadster της MG

Η νέα ηλεκτρική Mercedes έχει αυτονομία 770 χιλιόμετρα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης