“Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι πρόκειται για Dream Team”, ήταν τα λόγια του Julius Seebach, Η Audi εγκατέλειψε τη Formula E, αλλά επιστρέφει στο Le Mans και στο DakarΔιευθυντή της Audi Sport στην παρουσίαση των οδηγών της ομάδας για το Dakar του 2022. Και δεν είχε άδικο καθώς έχουμε να κάνουμε με οδηγούς οι οποίοι έχουν συνολικά 17 νίκες στο διάσημο Ράλι και ετοιμάζονται για μια δυναμική εμφάνιση την επόμενη χρονιά στο Dakar.

Η Audi θα πάρει μέρος στο Dakar στη νέα του εποχή με το ηλεκτρικό της πρωτότυπο και έχει έναν και μόνο στόχο: να γίνει η πρώτη εταιρεία που κερδίζει το σκληρό Dakar με ηλεκτρικό αυτοκίνητο! Το “όπλο” της Audi βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης και θα το δούμε στις 2 Ιανουαρίου στη Σαουδική Αραβία στα χέρια τριών θρύλων των motorsport.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ηλεκτρικό πρωτότυπο της Audi βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης.

Θρυλικά ονόματα στο line up της Audi για το 2022

Πρώτος και αδιαμφισβήτητα ο Βασιλιάς του Dakar είναι ο Stephane Peterhansel. Ο Γάλλος είναι πλέον 55 Το αγωνιστικό της Audi θα είναι ηλεκτρικό με έναν TFSI κινητήρα για φόρτιση της μπαταρίαςετών και έχει κερδίσει 14 φορές το Dakar τόσο με αυτοκίνητο όσο και με μοτοσικλέτα. Μαζί με τον συνοδηγό του Edouard Boulanger θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν τη νίκη του 2021 που πέτυχαν με τη Mini.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα ένας θρύλος των αγώνων, ο Carlos Sainz, θα βρεθεί στο τιμόνι του Audi. Ο Ισπανός αυτήν τη στιγμή αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Extreme E με ηλεκτρικά πρωτότυπα εκτός δρόμου και αποκτά μεγάλη εμπειρία σε αυτού του είδους τα αυτοκίνητα. Το τρίτο Audi θα οδηγήσει ο Mattias Ekstrom ο οποίος έχει χαρίσει πολλούς τίτλους στην Audi τόσο στο DTM όσο και στο Rallycross.

Μετά το καλοκαίρι αναμένουμε τις πρώτες εικόνες του νέου αγωνιστικού της Audi.

Ένα από τα πρωτότυπα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους για τη μορφή του αγωνιστικού Audi.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα plug-in υβριδικά αυτοκίνητα της Audi που μπορείτε να αγοράσετε

Το νέο τιμόνι της Audi έχει 18 λειτουργίες

Αυτά τα Audi R8 LMS είναι για συλλέκτες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης