Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ένα σπορ πολυτελές μοντέλο που θα συζητηθεί πάρα πολύ τους επόμενους μήνες είναι η Είναι ωραίο να βλέπεις τέτοια αυτοκίνητα στην Ελλάδα…ολοκαίνουργια BMW Series 8.

Το γερμανικό αυτοκίνητο επιστρέφει στο προσκήνιο μετά από 20 χρόνια απουσίας και ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους στις αρχές του 2019.

Πρόκειται για ένα σπορ coupe 2+2 θέσεων με καμπύλες αλλά και στοιχεία που το καθιστούν ως ένα έργο τέχνης πάνω σε τέσσερις τροχούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα BMW Series 8 στο δρόμο για... Καλαμαριά

Δοκιμές στην Θεσσαλονίκη

Προς το παρόν οι άνθρωποι της BMW συνεχίζουν την εξέλιξη της νέας γενιάς που περιλαμβάνει οδήγηση τόσο σε ακραίες καιρικές συνθήκες όσο και σε συνθήκες καθημερινές όπως της… Ελλάδας. Οι Γερμανοί μάλλον δοκιμάζουν τις αντοχές του νέου μοντέλου στις… λακκούβες των ελληνικών δρόμωνΚαλά διαβάσατε, καθώς ένα από τα αυτοκίνητα που δοκιμάζονται πριν περάσει η Σειρά 8 την γραμμή παραγωγής βρίσκεται στην χώρα μας.

Όπως μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά από τις αποκλειστικές εικόνες του zougla.gr, η BMW Series 8 με το καμουφλαρισμένο «χρώμα», κινείται στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης. Λογικό είναι να τραβά όχι μόνο τα βλέμματα των οδηγών αλλά και τα… φλας των καμερών καθώς δεν συναντάς κάθε μέρα ένα πρωτότυπο όχημα και μάλιστα στην Ελλάδα.

Το επιβλητικό πολυτελές σπορ μοντέλο κάνει δοκιμές σε δημόσιους δρόμους της Ελλάδας...


Οι εκδόσεις

Να σημειώσουμε πως η βασική έκδοση της Series 8 με την ονομασία 840d xDrive θα εφοδιάζεται με Η μικρή έκδοση θα είναι diesel με κινητήρα 3.0 λίτρων και 320 ιππους…κινητήρα 3.0 λίτρων ο οποίος θα αποδίδει 320 ίππους. Από πλευράς επιδόσεων το 0-100 θα επιτυγχάνεται σε 4,9 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Επιπλέον θα υπάρχει και η έκδοση M850i xDrive. Η συγκεκριμένη θα εφοδιάζεται με έναν κινητήρα V8 TwinPower Turbo χωρητικότητας 4,4 λίτρων ο οποίος θα αποδίδει 530 ίππους. Πίσω από το τιμόνι της M850i xDrive το 0-100 θα επιτυγχάνεται σε 3,7 δευτερόλεπτα ενώ και σε αυτή την έκδοση η τελική ταχύτητα θα περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την BMW Series 8 πατήστε
ΕΔΩ

Η νέα BMW Series 8 θα βρίσκεται στην Ελλάδα (για παραδόσεις σε πελάτες) το 2019

Δοκιμές επί ελληνικού εδάφους...

Να οδηγείς να να δεις αυτό..
Το καμουφλαρισμένο 'χρώμα'

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης