Η Bentley Motors επενδύει δυναμικά στο μέλλον της καθώς προχωράει στην πρόσληψη 112 νέων Οι μαθητευόμενοι θα πλαισιώσουν όλα τα τμήματα της εταιρείας τα επόμενα χρόνια…εργαζομένων, κυρίως φοιτητών. Η εταιρεία ξεκινάει την καινούρια της στρατηγική Beyond 100 δίνοντας έμφαση στην ψηφιακή τεχνολογία και την ανάλυση δεδομένων προκειμένου η νέα εποχή να τη βρει έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις.

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη συμμετοχή νεοσύλλεκτων που έχει επιχειρήσει ποτέ η Bentley και θα ξεκινήσει στα κεντρικά της εταιρείας στο Crewe της Αγγλίας. Τα μελλοντικά στελέχη της φίρμας θα είναι μαθητευόμενοι προπτυχιακοί και απόφοιτοι και αναμένεται να αναλάβουν τα τμήματα μηχανικής, παραγωγής, μάρκετινγκ, επικοινωνίας, διαχείρισης έργων και HR.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μέλλον της Bentley είναι ηλεκτρικό...

Βάρος θα δοθεί στις ψηφιακές τεχνολογίες

Οι ψηφιακές τεχνολογίες είναι εκείνες που θα απασχολήσουν περισσότερο την Bentley, καθώς θέλει να Η Bentley οδεύει με σοβαρότητα στη νέα εποχή…επενδύσει σε νέες τεχνολογίες και κυρίως στην ηλεκτροκίνηση. Στόχος είναι μέχρι το 2030 να έχει γίνει η μετάβαση σε ηλεκτρικά μοντέλα, κάτι στο οποίο θα βοηθήσουν τα νέα στελέχη που θα δημιουργηθούν από το πρόγραμμα Beyond 100. Από τις 8 Φεβρουαρίου μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι. Να θυμίσουμε ότι η Bentley ανήκει στον όμιλο Volkswagen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα και στην παραγωγή θα υπάρξει μαθητευόμενο προσωπικό από την Bentley.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κορυφαίο touring του κόσμου

Ποιο αυτοκίνητο διαθέτει ύφασμα τουΐντ;

Ξεπούλησε η Bentley εν μέσω πανδημίας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης