Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ώρα που όλοι ασχολούνται με τον κορωνοϊό και τις επιπτώσεις που έχει στην παγκόσμια οικονομία υπάρχουν εταιρείες που συνεχίζουν να στηρίζουν τον κλάδο που αντιπροσωπεύουν.

Hyundai – Kia στην Ελλάδα βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου Βασιλάκη…Όπως θα δείτε και στις εικόνες που δημοσιεύει το zougla.gr οι εισαγωγικές εταιρείες των αυτοκινήτων Hyundai και Kia δεν… πάγωσαν τις δραστηριότητές τους και έκαναν ένα βήμα εμπρός για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που έχει αυτή τη στιγμή όλος ο πλανήτης.

Όπως θα δείτε χαρακτηριστικά όλα τα αυτοκίνητα που δίνονται για δοκιμές καθαρίζονται και απολυμαίνονται με ειδικά υγρά εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ  ενώ έχει μεσολαβήσει διάστημα παραμονής 24 ωρών στις εγκαταστάσεις της εταιρείας πριν την παραλαβή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Kia προσαρμόστηκε άμεσα στα καινούργια δεδομένα…

H επιστολή…

«Λαμβάνοντας υπόψη τις παρούσες συνθήκες, όπως αυτές διαμορφώνονται μέχρι τώρα, καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες συνθήκες.
Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πάντα στο επίκεντρο των αποφάσεών μας. Γι΄ αυτό το λόγο με συνέπεια και υπευθυνότητα και πάντα σύμφωνα με τις εθνικές οδηγίες και πρακτικές, σας ενημερώνουμε ότι το αυτοκίνητο δοκιμαστικής οδήγησης που παραλαμβάνετε, έχει επιμελώς καθαρισθεί και απολυμανθεί τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά με ειδικό χημικό εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ και έχει μεσολαβήσει διάστημα παραμονής 24 ωρών στις εγκαταστάσεις μας πριν την παραλαβή του από εσάς.
Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τις προσταγές της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας θα πρέπει και από την πλευρά σας να τηρούνται και να εφαρμόζονται όλοι οι κανόνες ατομικής υγιεινής και προστασίας.

Με την ευχή να μείνουμε όλοι υγιείς και ασφαλείς».

Σίγουρα πρόκειται για δύο εταιρίες που δείχνουν το δρόμο και πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα της σημερινής περιόδου…

Η επιστολή της Hyundai σε όλους όσους παραλαμβάνουν αυτοκίνητο δοκιμής…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης