Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Pulsar αποτελεί την πρόταση της Nissan στην μικρομεσαία κατηγορία ενώ το χρονικό διάστημα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές εκατοντάδων πελατών. Το ιαπωνικό Σε ανήσυχους… οικογενειάρχες απευθύνεται η έκδοση του Pulsan με τους 190 ίππους! μοντέλο διατίθεται με τρία μηχανικά σύνολα, δύο βενζίνης και ενός πετρελαίου. Πρόκειται για την έκδοση βενζίνης με κινητήρα χωρητικότητας 1.2 λίτρων με 116 ίππους και ενός πετρελαίου 1.5 λίτρων με 110.

Ωστόσο, η έκδοση που ξεχωρίζει (η.. τρίτη που προαναφέραμε) και απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν το κάτι διαφορετικό αλλά και… γρήγορο, είναι η έκδοση 1.6 με τους 190 ίππους. Συγκεκριμένα, το Pulsar με τα πολλά άλογα χρειάζεται 7.7 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα  ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 217 χλμ./ώρα. Με μέση κατανάλωση τα 5.9 λίτρα (εργοστασιακή τιμή) και τιμή λίγο πάνω από τα 21.000 ευρώ αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση για τους ανήσυχους οικογενειάρχες.

Για τους ενδιαφερόμενους υπάρχει και μοντέλο δοκιμής (σε συγκεκριμένες αντιπροσωπείες), όπου ο καθένας μπορεί να καταλάβει από πρώτο χέρι τις δυνατότητες μίας τόσο ξεχωριστής έκδοσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης