Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στη φετινή έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» οι εισαγωγικές εταιρίες παρουσίασαν πολλά
Η Mustang Bullitt αποδίδει φόρο τιμής στην θρυλική ταινία Bullitt του 1968καινούργια μοντέλα τα οποία θα δούμε τους επόμενους μήνες να κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Μεταξύ αυτών παρουσιάστηκαν και μοντέλα που σπάνια τα βλέπουμε από κοντά, κάτι που συνέβη με την ειδική έκδοση Bullitt της Ford Mustang.

Η συγκεκριμένη εφοδιάζεται με έναν κινητήρα χωρητικότητας 5.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 475 ίππους και παράγει 570Nm ροπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Δείτε το video με τις… αντιδράσεις του Πάνου Μουζουράκη όταν πάτησε το γκάζι της Ford Mustang Bullitt αλλά και την ιστορία της από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο (camera: Χάρης Γκίκας)

Αποκάλυψη και.. γκάζια

Με την Mustang Bullitt η Ford αποδίδει φόρο τιμής στην ταινία Bullitt του 1968 με πρωταγωνιστή τον Steve McQueen. Στην ταινία αυτή ο ηθοποιός οδηγούσε μια Mustang σε ένα πολύ ξεχωριστό, σκούρο Με την Mustang Bullitt η Ford αποδίδει φόρο τιμής στην ταινία Bullitt του 1968…πράσινο χρώμα. To συγκεκριμένο σπορ μοντέλο, στην σύγχρονή του μορφή, παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου και τα αποκαλυπτήρια πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της Ford Motor Hellas Νίκος Νοταράς μαζί με την διευθύντρια Marketing, Πέτρη Λογαρά.

Κατά τη διάρκεια των αποκαλυπτηρίων, ο κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος έκανε γνωστή την ιστορία της Mustang Bullitt αλλά και πού βρίσκονται σήμερα τα δύο αυτοκίνητα που συμμετείχαν τότε στην ταινία. Την ίδια ώρα ο καλλιτέχνης, τραγουδιστής και ηθοποιός Πάνος Μουζουράκης πήρε μία γεύση από τον ήχο του αμερικάνικου muscle car μένοντας… άφωνος από το αποτέλεσμα.

 
H ομάδα της Ford Motor Hellas έκανε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να έρθει στη χώρα μας και να την θαυμάσουμε από κοντά στην έκθεση αυτοκινήτου η συλλεκτική Mustang Bullitt
Ο Πάνος Μουζουράκης δείχνει να απολαμβάνει την επαφή του με την Bullitt
Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος γνωρίζει, όσο ελάχιστοι, την ιστορία της ταινίας Bullitt του 1968
Η Ford Mustang Bullitt εφοδιάζεται με κινητήρα 5.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 475 ίππους

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης