Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις επόμενες ημέρες και όπως ήδη έχετε διαβάσει στο zougla.gr, θα βρίσκεται στην Ελλάδα το εντυπωσιακό super car της Ford με την ονομασία GT. Ένα αυτοκίνητο που έχει γράψει ιστορία και Το Ford GT θα βρίσκεται στο Mall τις επόμενες ημέρες….πλέον στη σύγχρονη γενιά του, προκαλεί τους φανατικούς του είδους αλλά και τους φίλους της ταχύτητας και των εξωτικών αυτοκινήτων.

Το συγκεκριμένο θα παρουσιαστεί στο The Mall Athens και θα μπορεί ο καθένας να το θαυμάσει από κοντά το χρονικό διάστημα 20-14 Απριλίου 2018. Να δει, όχι ένα, αλλά… δύο Ford GT, το ένα στην αγωνιστική του εκδοχή. Τα δύο αυτά έργα τέχνης θα δούμε και εμείς από κοντά, καθώς μας έχει προσκαλέσει η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Ford στην Ελλάδα και μία ειδική εκδήλωση που ετοιμάζει.

Δείτε το video και θα καταλάβετε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η… πρόσκληση

Λόγω της ιδιαιτερότητας του αυτοκινήτου η εταιρεία έστειλε ακόμα και τις προσκλήσεις με ξεχωριστό Είπαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από το απλά να παραλάβουμε μία πρόσκληση για εκδήλωση αυτοκινήτου…τρόπο, όπου μία κοπέλα ντυμένη με αγωνιστική φόρμα σου παραδίδει τη…. πρόσκληση.

Επειδή είπαμε να πρωτοτυπήσουμε, καθώς και το αυτοκίνητο είναι ξεχωριστό, επιστρατεύσαμε τον Πάρι Ποντίκα από το Πρώτο Πρόγραμμα και την ΕΡΑ Σπορ για να προσθέσουμε και λίγο χιούμορ στην καθημερινότητά μας!

Δείτε το video που φτιάξαμε και τι αντιμετώπισαν οι άνθρωποι που μας έφεραν την πρόσκληση.

* Φυσικά το όνομα της Πρεσβείας του… Λιχνενστάιν είναι φανταστικό όπως και το όνομα του Πρέσβη!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ford GT πατήστε ΕΔΩ

Τελικά την... παραλάβαμε την πρόσκληση (από αριστερά: Πάρις Ποντίκας, Νάνσυ και Βασίλης Σαρημπαλίδης)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης