Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Όταν έχεις χιούμορ και είσαι απλώς ο εαυτός σου, ο κόσμος το αναγνωρίζει και το δείχνει με την αγάπη του. Κάτι ανάλογο συνέβη με μία πρόσφατη ανάρτηση του διαχειριστή της σελίδας στο Facebook της Kia Motors Greece που ήδη έχει γίνει viral…

H ανάρτηση που κάνει τον γύρο της... Ελλάδας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόταση για… νεκροφόρα

Όλα ξεκίνησαν όταν το γραφείο τελετών Μπούκουρας προχώρησε σε ανάρτηση προτρέποντας τη Η οδηγική απόλαυση που προσφέρουν τα Kia ανασταίνουν… μέχρι και νεκρούςμάρκα να του δώσει ένα Rio για να το μετατρέψει σε νεκροφόρα. Η απάντηση ήταν άμεση, έξυπνη και με αιτιολογία. Έτσι, λοιπόν, κάτω από την πρόταση που της έγινε δόθηκε η εξής απάντηση:

«Για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, θα σας προτείναμε Optima Station λόγω των χώρων του. Όμως, θα σας συνιστούσαμε να μην προβείτε στην αγορά ενός Kia, γιατί τα έσοδά σας θα περιοριστούν δραστικά. Η οδηγική απόλαυση που προσφέρουν τα αυτοκίνητά μας μέχρι και ”νεκρούς ανασταίνουν”, οπότε δυστυχώς οι υπηρεσίες σας θα περιορίζονται στο μεταφορικό έργο».

Το γραφείο τελετών ζήτησε ένα Rio για νεκροφόρα...

... αλλά προτάθηκε ένα Optima Station. Ωστόσο η οδηγική απόλαυση ενός Optima είναι τέτοια που κάνει μόνο για οικογενειακό αυτοκίνητο με ανήσυχο... μπαμπά!


Η αναβαθμισμένη Kia

Όπως ήταν αναμενόμενο, μία τέτοια απάντηση δεν πέρασε στα… ψιλά στα social media, καθώς οι αναγνώστες της H γκάμα της Kia μεγαλώνει και πολλά μοντέλα προσφέρουν οδηγική απόλαυση… σελίδας τη διένειμαν προς πάσα κατεύθυνση.

Σε κάθε περίπτωση, ο συγγραφέας όχι μόνο έπιασε τον παλμό, αλλά έδωσε και με τον δικό του τρόπο μία άλλη διάσταση της κορεατικής φίρμας που αρκετοί ίσως να μη γνωρίζουν.

Η γκάμα της Kia τα τελευταία χρόνια έχει αναβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό και αυτό φαίνεται τόσο από τα καινούργια μοντέλα όσο και από αυτά που κυκλοφορούν σε πολλές χώρες του κόσμου και ορισμένα από αυτά δεν έχουν έρθει ακόμα στην Ελλάδα.


Δείτε την γκάμα των μοντέλων της Kia πατώντας
ΕΔΩ

Το νέο Kia Ceed είναι η νέα εικόνα της μάρκας που... φαίνεται ξεκάθαρα στη μεσαία κατηγορία

 Ένα όχημα που δεν ξέρουμε στην Ελλάδα και εντυπωσιάζει είναι το Kia Κ900, το οποίο εφοδιάζεται με κινητήρα 3.3 λίτρων Biturbo, ο οποίος αποδίδει 365 ίππους...

To εσωτερικό του Kia K900

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης