Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το όνομα του Henry Ford είναι διάσημο σε ολόκληρο τον πλανήτη και αυτό διότι είναι ο δημιουργός της ομώνυμης αυτοκινητοβιομηχανίας που δραστηριοποιείται σε ολόκληρο τον κόσμο.  Θεωρείται ο Ο Henry Ford είναι ο μοναδικός επιχειρηματίας που προέρχεται από τον κλάδο του αυτοκινήτου και το όνομά του φιγουράρει στη λίστα με τους πλουσιότερους όλων των εποχώνεφευρέτης της μαζικής παραγωγής οχημάτων, γεγονός που δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει.

Λίγο πολύ, όλα τα παραπάνω είναι γνωστά, όπως και τα αυτοκίνητα που φέρουν το όνομά του και πωλούνται σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι πως από την επιχειρηματική του δραστηριότητα ο Henry Ford κατάφερε να δημιουργήσει μία αμύθητη περιουσία η οποία τον κατατάσσει στους 25 πλουσιότερους ανθρώπους που έζησαν ποτέ στον πλανήτη.

Ο Henry Ford άλλαξε τον τρόπο στις καθημερινές μετακινήσεις εκατομμυρίων πολιτών...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην 9η θέση της σχετικής λίστας…
Σύμφωνα λοιπόν με την κατάταξη του «Celebrity Net Worth» και έχοντας προσαρμόσει τα ποσά σε σημερινά δεδομένα (και συγκεκριμένα σε δολάρια), ο Henry Ford εμφανίζεται στην 9η θέση της λίστας των Κροίσων όλων των εποχών. Το αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής που σκέφτηκε και έκανε πράξη αλλάζοντας τα δεδομένα στις καθημερινές μετακινήσεις των πολιτών, του απέφεραν τεράστια κέρδη τα οποία με τα σημερινά δεδομένα φτάνουν τα 199 τρισεκατομμύρια δολάρια… Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Henry Ford είναι ο μοναδικός επιχειρηματίας από τον κλάδο του αυτοκινήτου, το όνομα του οποίου εμφανίζεται σε αυτή την λίστα.  

Αυτό όμως που έχει μεγάλη σημασία και έχει μείνει ακόμα και σήμερα, 112 χρόνια μετά την ίδρυση της Ford Motor Company, είναι η τεχνολογική υπεροχή των προϊόντων της μάρκας που παρέχεται σε όλους τους οδηγούς του κόσμου, οι οποίοι τα χρησιμοποιούν για τις καθημερινές τους μετακινήσεις.

 

Ένα όνομα και μία ιστορία 112 ετών...
Tα αυτοκίνητα της μάρκας Ford πωλούνται σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου...
Εικόνα από ένα σημερινό εργοστάσιο παραγωγής αυτοκινήτων της Ford...
Εικόνα από εργοστάσιο της Ford σχεδόν έναν αιώνα πριν...
Το σύγχρονο Ford GT είναι ένα από τα αυτοκίνητα του μέλλοντος....
Αυτό είναι το νέο Ford Mustang που σε λίγους μήνες θα έρθει και στην Ελλάδα...
Η Ford είναι η μάρκα που σαρώνει σε πωλήσεις στην αγορά της Αμερικής καθώς βνρίσκεται μόνιμα στην 1η θέση των πωλήσεων επιβατικών - επαγγελματικών!!!

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης