Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η δυναμική των εταιρειών Jaguar και Land Rover έχει αρχίσει να φαίνεται τα τελευταία χρόνια στην
Το 2018 οι εταιρείες Jaguar και Land Rover θα διπλασιάσουν τις πωλήσεις τους στην Ελλάδα…ελληνική αγορά και αυτό αποτυπώνεται στις ταξινομήσεις. Από τη μία τα καινούργια μοντέλα με τα σπορ χαρακτηριστικά, από την άλλη η εταιρεία «Πέτρος Πετρόπουλος» που επενδύει στις μάρκες, έχουν δώσει άλλο αέρα στις δύο βρετανικές φίρμες, οι οποίες κερδίζουν συνεχώς έδαφος…
  
Η εισαγωγική εταιρεία, βλέποντας πως υπάρχει ανταπόκριση, δεν μένει με σταυρωμένα χέρια και επενδύει. Πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμικό της η νέα αντιπροσωπεία «Σπανός», που πλαισιώνει την εταιρεία «Τζώρτζης», με δυναμική παρουσία τόσο σε πωλήσεις όσο και σε after sales. Εκτός όμως από τις επενδύσεις σε αντιπροσωπείες η εταιρεία επενδύει και σε στελέχη, προκειμένου να κάνει ακόμη περισσότερα βήματα εμπρός.

Η Jaguar είναι μία εταιρεία που κερδίζει συνεχώς έδαφος στην ελληνική αγορά (στη φωτογραφία η F Type, η οποία κυκλοφορεί και με κινητήρα 2.0 λίτρων)

Επιβεβαίωσε την είδηση ο Γενικός Διευθυντής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ, το οποίο επιβεβαίωσε στο zougla.gr ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Νίκος Μπέλος, από την 1η Ιουνίου 2018 θα ενταχθεί στο δυναμικό της εταιρείας η Αγγέλα Μπιτσάνη (φωτογραφία δεξιά) και θα αναλάβει χρέη Δημοσίων Σχέσεων και Marketing των Jaguar – Land Rover.

Η Αγγέλα Μπιτσάνη έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τις εταιρείες InterContinental Hotels & Resorts, LeasePlan και πρόσφατα με τη Volvo, ενώ θεωρείται ένα πολύ έμπειρο και ικανό στέλεχος.

Η Σοφία Μητράκη, η οποία βρίσκεται στη θέση PR & Marketing Manager, αναβαθμίζεται και αναλαμβάνει με τη σειρά της – από την 1 Ιουνίου – το πόστο της Sales Manager.

Να σημειώσουμε πως σύντομα η εταιρεία θα επενδύσει και σε νέα στελέχη…

Η Land Rover έχει το κοινό της αλλά θέλει ειδική μεταχείριση. Αυτό άλλωστε γινόταν τα τελευταία χρόνια με τη Σοφία Μητράκη στο τιμόνι της ενημέρωσης και του marketing και αυτό θα συνεχιστεί με την προσθήκη της Αγγέλας Μπιτσάνη στην ομάδα της Jaguar - Land Rover

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης