Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα από τα κανάλια της Cosmote TV θα μεταδίδονται τα επόμενα χρόνια οι αγώνες του παγκοσμίου Το κορυφαίο πρωτάθλημα συνεχίζει στην Cosmote TV….πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσυκλετών.

Όπως ανακοίνωσε η Cosmote TV, ανανέωσε τα δικαιώματα μετάδοσης του MotoGP για την τριετία 2018-2020 και έτσι οι φίλοι των δύο τροχών θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά, αποκλειστικά και σε ποιότητα HD, όλους τους αγώνες, τα ελεύθερα και χρονομετρημένα δοκιμαστικά καθώς και τους αγώνες των Moto2 και Moto3.

Το θέαμα στους αγώνες του MotoGP είναι συναρπαστικό από την αρχή μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Αγκάλιασε το MotoGP η Cosmote TV
«Με την ανανέωση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του MotoGP, οι συνδρομητές μας θα συνεχίσουν, και Πλήρες πρόγραμμα μηχανοκίνητου αθλητισμού έχει πλέον η Cosmote TVτα επόμενα τρία χρόνια, να απολαμβάνουν το δυναμικό και άκρως ανταγωνιστικό θέαμα του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Μαζί δε, με τις υπόλοιπες διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενούν τα κανάλια Cosmote Sport, έχουν στη διάθεσή τους το πιο πλήρες πρόγραμμα στην κατηγορία των motorsports.

Στόχος μας σταθερά στην Cosmote TV, είναι να προσφέρουμε πλούσιο και πολυσυλλεκτικό περιεχόμενο, με τον πλέον ποιοτικό τρόπο μέσα από τις μεταδόσεις και τις υπηρεσίες μας», δήλωσε σχετικά ο Δημήτρης Μιχαλάκης, Executive Director Cosmote TV.

O Executive Director της Cosmote TV Δημήτρης Μιχαλάκης, εξέφρασε την ικανοποίησή  του από την συνεργασία

Κορυφαία συνεργασία
Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της Dorna Sports, Manel Arroyo, δήλωσε χαρακτηριστικά:
Κορυφαία τηλεοπτική εμπειρία χαρακτήρισε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας που έχει τα δικαιώματα τη συνεργασία με την Cosmote TV
«Χαιρόμαστε που το MotoGP θα μεταδίδεται στην Cosmote TV και για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ανανέωση, αλλά και η ενίσχυση της συνεργασίας αυτής έχει μεγάλη αξία, καθώς οι κορυφαίες ποιοτικά μεταδόσεις που προσφέρει η Cosmote TV,εξασφαλίζουν την καλύτερη τηλεοπτική εμπειρία για το ελληνικό κοινό του MotoGP και των άλλων αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού, σε μία χρυσή περίοδο για αυτό το είδος αθλητισμού».

Ο Γενικός Διευθυντής της Dorna Sports, Manel Arroyo τόνισε πως η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του MotoGP έκανε την καλύτερη δυνατή συνεργασία

Συνεχίζουν με πάθος
Από την πλευρά του ο σχολιαστής των αγώνων MotoGP Δημήτρης Διατσίδης δήλωσε στο Από φέτος θα μεταδίδονταικαι οι αγώνες του Red Bull Rookie Cup zougla.gr:

«Το κορυφαίο πρωτάθλημα αγώνων μοτοσυκλέτας παραμένει στον μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάροχο της Ελλάδας. Είμαι χαρούμενος για την αυξημένη δουλειά που θα έχουμε με τον Nίκο Μπλούνα (σ.σ. παρουσιάζει Moto2 kai Moto3) καθώς από φέτος θα παρουσιάζουμε και το Red Bull Rookie Cup στο οποίο βεβαίως εύχομαι να χρειαστεί να σχολιάζουμε και για Έλληνες αναβάτες».

Με την ανακοίνωση της συνεργασίας είναι σίγουρο πως θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αποκλειστικές δηλώσεις του Valentino Rossi στην κάμερα της Cosmote TV και στον Δημήτρη Διατσίδη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης