Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την επόμενη εβδομάδα ο Έλληνας οδηγός αγώνων Dragster Σπύρος Πανόπουλος θα βρεθεί με την ομάδα του Ο Έλληνας οδηγός ετοιμάζεται να σπάσει και πάλι το παγκόσμιο ρεκόρ…στο Άμπου Ντάμπι και θα συμμετάσχει σε αγώνα που θα διεξαχθεί στην Yas Marina.

Ο συγκεκριμένος οδηγός διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία από τέτοιου είδους αγώνες καθώς έχει διαπρέψει σε πολλές πίστες του εξωτερικού προκαλώντας τον θαυμασμό των αντιπάλων του οδηγώντας το “γνωστό” στην πιάτσα, Mitsubishi EVO 9.

Το ιαπωνικό μοντέλο έχει δεχτεί τρομακτικές βελτιώσεις από την ίδιο και την έμπειρη ομάδα του και οι φήμες κάνουν λόγο για ιπποδύναμη που πλέον αγγίζει τα 3.000 άλογα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Δείτε το Mitsubishi EVO με το οποίο θα τρέξει στο Άμπου Ντάμπι ο Σπύρο Πανόπουλος

 

 

Σε μία εβδομάδα…

Να σημειώσουμε πως στο παρελθόν έχει σημειώσει παγκόσμιο ρεκόρ στην ευθεία των 400 μέτρων την οποία Σε σχεδόν 7 δευτ. πιάνει τα 300 χλμ./ωρα…κάλυψε σε 7,745 δευτερόλεπτα έχοντας εκείνη την ώρα αναπτύξει ταχύτητα 297 χλμ./ώρα.

Ο στόχος είναι για χρόνους πολύ χαμηλότερους που θα δημιουργήσει εκ νέου πονοκεφάλους στη κατηγορία του και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι… μάχες θα διεξαχθούν το διήμερο 18-19 Απριλίου, οπότε σε λίγες ημέρες θα μάθουμε αν στο θρόνο θα ανέβει και πάλι ο συμπατριώτης μας Σπύρος Πανόπουλος.

 

Το διήμερο 18-19 Απριλίου στο Άμπου Ντάμπι θα κυματίσει η ελληνική σημαία...

 

Το τέρας... φημολογείται πως πλέον αγγίζει τα 3.000 άλογα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης