Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η έλευση της νέας γενιάς του Citroen C3 μεταφράζεται σε… πόλεμο με τις υπόλοιπες Με τέτοιο μοντέλο είναι να μην τρίβεις τα χέρια σου;αυτοκινητοβιομηχανίες. Η κριτική που έχει αποσπάσει το αυτοκίνητο είναι κάτι παραπάνω από θετική και καθόλου τυχαίο πως οι περισσότεροι θεωρούν ότι το ολοκαίνουργο C3 θα παίξει το ρόλο του στην κατηγορία αλλά και στο σύνολο της αγοράς.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα ειπώθηκαν από τους Γάλλους κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου στο Παρίσι και συγκεκριμένα στα στελέχη εταιρειών της Citroen από άλλα κράτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr στόχος των Γάλλων δεν είναι απλά η κορυφή στην μικρή κατηγορία αλλά η κορυφή στο σύνολο και το VW Golf που χαίρει αυτό το προνόμιο.

Αν μέχρι πριν από λίγα χρόνια μας έδειχναν αυτή την φωτογραφία και μας έλεγαν ότι αυτό είναι το C3 δεν θα το πιστεύαμε. Τώρα που είναι αλήθεια κάνουμε πρόβλεψη για το... μέλλον!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρωταγωνιστής…
Ένα πανευρωπαϊκό best seller θα ήταν ότι καλύτερο για την μάρκα που επενδύει πολλά στο νέο της «όπλο» και υπολογίζει ακόμα περισσότερα σε αυτό. Από τις πρώτες εικόνες φαίνεται πως το C3 δεν θα Στόχος των Γάλλων είναι να ξεπεράσουν σε πανευρωπαικό επίπεδο ακόμα και το VW Golf …συμπληρώνει της γκάμα αλλά θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αν αναλογιστούμε πως ακόμα και οι Γερμανοί το εκθειάζουν (καθότι ως Γερμανοί έχουν να.. στηρίξουν πολλά μοντέλα της πατρίδας τους) τότε μάλλον θα πρέπει να αναμένουμε την πρώτη δοκιμή που θα πραγματοποιηθεί στο εξωτερικό στις αρχές Νοεμβρίου.

Από εκεί και πέρα μέχρι τέλη του ίδιου μήνα οι εκθέσεις θα γεμίσουν με… C3 και η αντίδραση του κόσμου αναμένεται πολύ θερμή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Citroen C3 πατήστε ΕΔΩ

Η νέα γενιά του Citroen C3
Μικρό στο μάτι...
Οι Γάλλοι έχουν ξεφύγει στο desing!
Υψηλή ποιότητα κατασκευής στην καμπίνα...
Τα bumbers τα είδαμε πρώτη φορά στο C4 Cactus. Σειρά έχει το C3...
Οθόνη αφής πολλαπλών χρήσεων στην κεντρική κονσόλα...
Ο χώρος αποσκευών μεγάλωσε...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης