Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Μία μεγάλη έκπληξη ετοιμάζει η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Renault και Dacia (TEOREN Motors A.E.) εντός των επομένων ημερών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας που διοργανώνει την έκθεση Αυτοκίνηση (10-18 Νοεμβρίου), θα παρουσιαστεί το μονοθέσιο R.S. 18, το οποίο συμμετέχει εφέτος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1.

Στην έκθεση Αυτοκίνηση θα κάνει την εμφάνισή του το μονοθέσιο της Renault F1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Μονοθέσιο μαζί και… Megane RS

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Renault θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το H έκθεση «Αυτοκίνηση» θα διεξαχθεί το διάστημα 10-18 Νοεμβρίου… μονοθέσιο των Hülkenberg και Sainz.

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους λάτρεις της αυτοκίνησης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να αξιολογήσουν από κοντά την τεχνολογική αρτιότητα του τελειότερου δείγματος μηχανικής που συμμετέχει στην κορυφαία διοργάνωση της F1.

Παράλληλα, στο περίπτερο της Renault θα παρουσιαστεί όλη η γκάμα Megane με κορυφαίο όλων το Megane RS (δείτε το αυτοκίνητο που έχει έρθει στην Ελλάδα πατώντας ΕΔΩ) όπως και τα Captur, Kadjar κ.ά.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το πρώτο Renault Megane RS που ήρθε στην Ελλάδα!

Την εικόνα ενός μονοθεσίου θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τις επόμενες ημέρες οι φίλοι της Renault αλλά και της Formula 1

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης