H Jaguar θα κατασκευάσει ένα επετειακό F-Type 60 Edition προκειμένου να τιμήσει το θρυλικό E-Type για το 2021. Μόλις 60 αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν και αναμένεται να κοστίζουν κοντά στα 135.000 ευρώ.

Μπορεί να μην μοιάζουν πολύ, αλλά μοιράζονται το ίδιο πάθος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το… ξεχασμένο πράσινο χρώμα

Το F-Type θα είναι βαμμένο στο εικονικό χρώμα της εταιρίας, το Sherwood Green (πράσινο), το χρώμα που Ένας θρύλος αναβιώνει με το F-Type 60 Editionχρησιμοποιήθηκε αρχικά στο E-Type και σταμάτησε να είναι διαθέσιμο από τη δεκαετία του ’60. Ο χρωματισμός συνοδεύεται με τα παραδοσιακά χρωμιωμένα εξαρτήματα, τις μαύρες πινελιές και τροχούς 20 ιντσών.

Ο κινητήρας που θα χρησιμοποιηθεί είναι ο V8 5λιτρος ο οποίος αποδίδει 567 ίππους με κίνηση και στους 4 τροχούς. Οι επιδόσεις είναι εντυπωσιακές με τα 0-100Km/h να έρχονται σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 300 Km/h.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύγχρονο εσωτερικό με πινελιές του παρελθόντος

Οι Βρετανοί ανακατασκευάζουν αυθεντικό E-Type με 700.000€!

Θα υπάρχει και ανοιχτή έκδοση του επετειακού F-Type 60 Edition ενώ οι Βρετανοί έχουν ήδη ανακοινώσει πως ανακατασκευάζουν έξι αυθεντικά E-Type τα οποία θα βγουν προς πώληση με τιμή – κρατηθείτε – κοντά στις 700.000 ευρώ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης