Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

Η οδήγηση στο χιόνι είναι δύσκολη, χρειάζεται γνώσεις και αν δεν διαθέτεις το κατάλληλο όχημα με τα σωστά ελαστικά μπορεί να γίνει αρκετά επικίνδυνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα και ένα τετρακίνητο αυτοκίνητο αν δεν εφοδιάζεται με χιονολάστιχα είναι σίγουρο πως δεν μπορεί να κινηθεί με ασφάλεια σε χιονισμένο οδόστρωμα.

Το Nissan Navara με τον εργάτη έδωσε λύση στο πρόβλημα!

Δύσκολη η οδήγηση στο χιόνι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς πολλοί οδηγοί υπερεκτιμούν τις οδηγικές ικανότητες αλλά και του αυτοκινήτου τους και βγαίνουν Τα τηλεφωνικά κέντρα στις οδικές βοήθειες έχουν αρκετή δουλειά…στους δρόμους με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά περιστατικά… κολλήματος στο χιόνι.

Όπως φαίνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες ο μοναδικός τρόπος να ξεκολλήσουν είναι με ειδικά διαμορφωμένα οχήματα. Τα Nissan Navara που ανήκουν στο στόλο της Europ Assistance εφοδιάζονται με ειδικά ελαστικά, καταφέρνουν να κινούνται με ασφάλεια και εγκλωβίζουν όσους χρειάζονται βοήθεια ακόμα και σε στενούς αστικούς δρόμους.

Σε κάθε περίπτωση οι οδηγοί πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ ενώ όσοι δεν διαθέτουν τα σωστά ελαστικά καλό είναι να μην χρησιμοποιήσουν καθόλου το αυτοκίνητό τους.

 
Η οδήγηση σε στενούς δρόμους με τόσο χιόνι είναι πολύ δύσκολη και ιδίως όταν δεν έχεις το κατάλληλο όχημα με τα σωστά ελαστικά

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης