Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Citroen Aircross έκανε την εμφάνισή του πριν από έναν περίπου χρόνο ως ένα πρωτότυπο μοντέλο Το φουτουριστικό Aircross θα περάσει τη γραμμή παραγωγής σε ένα χρόνο… της γαλλικής φίρμας. Οι αντιδράσεις του κοινού όμως ήταν τέτοιες που όπως αποδεικνύεται σύντομα θα ανάψει το πράσινο φως για να ξεκινήσει η παραγωγή του.

Όσο και να θέλουν να το κρύψουν οι άνθρωποι της Citroen, η είδηση πως θα αρχίσει να πωλείται το 2017 είναι αληθινή. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα στις αντιπροσωπείες θα βρίσκεται από το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους και σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και όσες βρίσκονται στην Ελλάδα. Όπως διακρίνεται και από τις φωτογραφίες, οι επιρροές από το Cactus δεν κρύβονται ενώ έχουν προστεθεί σύγχρονα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που αναζητούν οι νέοι πελάτες.

Οι εποχές αλλάζουν και η Citroen το έχει αντιληφθεί...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τετρακίνητο και με κινητηρα 1.200 κ.εκ.
Αν και δεν υπάρχει κάτι επίσημο, το Aircross θα εφοδιάζεται με κινητήρες βενζίνης και diesel. Στην πρώτη μάλιστα περίπτωση θα δούμε και την έκδοση 1.2 με τους 130 ίππους. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, το γαλλικό SUV θα φέρει για πρώτη φορά τετρακίνηση που έχει εξελιχτεί από την ίδια την μάρκα, κάτι ου δεν είχαμε δει στο παρελθόν καθώς υπήρχε συνεργασία με τη Mitsubishi.

Περισσότερες λεπτομέρειες ενδέχεται να γίνουν γνωστές σε λίγες ημέρες στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης…

Δείτε τη σημερινή γκάμα των μοντέλων Citroen πατώντας ΕΔΩ

Σε ένα περίπου χρόνο θα το βλέπουμε στους δρόμους...
Η διάταξη των θυρών δεν γνωρίζουμε αν θα είναι έτσι στην έκδοση που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους...
Άλλο... αυτοκίνητο
Το μέλλον ήρθε...
Όσο και να σας φαίνεται περίεργο είναι κάθισμα αυτοκινήτου!
Εντυπωσιακή η εμπρός όψη...

Όλα ξεκινούν από μία κόλλα χαρτί...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης