Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βρετανικό περιοδικό αυτοκινήτου «CAR» ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα, έπειτα από απουσία αρκετών ετών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, ήδη έχει υπάρξει
Σχεδόν 11 χρόνια έχει να κυκλοφορήσει  το περιοδικό «CAR» στην Ελλάδα…συμφωνία μεταξύ της ελληνικής πλευράς και των υπευθύνων του περιοδικού και αυτό που μένει είναι να πέσουν οι τελικές υπογραφές.

Το deal θεωρείται σχεδόν σίγουρο και είναι θέμα ημερών, ίσως και ωρών, να υπογραφεί η σύμβαση και να προχωρήσει η συνεργασία. Όταν συμβεί αυτό, θα ξεκινήσει και ένας αγώνας δρόμου, προκειμένου να βγει στα περίπτερα ακόμα και τον Νοέμβριο. O μήνας αυτός θεωρείται καλός, καθώς εκείνη την περίοδο θα διεξαχθεί και η έκθεση αυτοκινήτου, γεγονός που θα βοηθήσει σημαντικά στην προώθηση του Μέσου. Από εκεί και πέρα, υπάρχει το ενδεχόμενο να το δούμε να κυκλοφορεί μαζί με κυριακάτικη εφημερίδα.

Το κενό του «Car and Driver»

Να σημειώσουμε πως από τον περασμένο Ιούλιο έχει να εμφανιστεί στα περίπτερα το περιοδικό Επικεφαλής του νέου εγχειρήματος θα είναι ο Τάκης Τρακουσέλλης αυτοκινήτου «Car and Driver», το οποίο έβγαινε μαζί με την εφημερίδα «Έθνος». Ενημέρωση για το μέλλον του δεν έχουμε, γεγονός που δείχνει ότι το κενό που αφήνει πάει να το καλύψει το «CAR», που αναμένεται να μπει πολύ δυνατά στην αγορά του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτήν τη στιγμή κυκλοφορούν στα περίπτερα δύο μηνιαία περιοδικά αυτοκινήτου, οι 4 Τροχοί και το Drive, ενώ μαζί με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» κυκλοφορεί και το «Autocar».

Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για να επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ…

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης