Είναι εξαιρετικά σπάνιο να βρίσκεις σύγχρονα μονοθέσια της Formula 1 προς πώληση, ιδιαίτερα αν είναιΤο συγκεκριμένο Toro Rosso μετράει ένα βάθρο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1. μοντέλο του 2019! Και όμως, μια Toro Rosso STR14 μπορεί να γίνει δική σου αν φυσικά διαθέτεις μερικά εκατομμύρια στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Το συγκεκριμένο μονοθέσιο ανήκει στην ιταλική ομάδα και με αυτό αγωνίστηκαν οι Alex Albon και Pierre Gasly στο πρωτάθλημα του 2019. Μάλιστα, το συγκεκριμένο μονοθέσιο έχει κατακτήσει ένα βάθρο στο GP της Βραζιλίας στα χέρια του Gasly, ενώ έχει έναν τερματισμό στην εξάδα στο Γερμανικό GP με τον Albon στο τιμόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόνο ο κινητήρας της Honda λείπει για να το βάλεις στην πίστα.

Κινητήρας και μονάδα ελέγχου ECU απουσιάζουν!

Η STR14 είναι ολοκληρωμένο μονοθέσιο με λειτουργικό κιβώτιο ταχυτήτων, σύστημα DRS, σύστημα Ακόμα και το DRS είναι λειτουργικό…φρένων, γνήσια ψυγεία και τιμόνια. Αυτό όμως που του λείπει είναι ο V6 τούρμπο κινητήρας 1,6 λίτρων της Honda και η ECU, τα οποία, όπως ήταν φυσιολογικό, δεν επέτρεψε η Honda να δοθούν κυρίως λόγο ανταγωνισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν καταφέρεις να βρεις έναν κινητήρα Formula 1, τότε ίσως θα μπορείς να κάνεις τα track day σου σε κάποια πίστα με ένα σύγχρονο μονοθέσιο Formula 1. Παρ΄ όλα αυτά, το πιθανότερο είναι να το τοποθετήσεις στο σαλόνι σου για να το απολαμβάνεις. Την πώληση της Toro Rosso έχει αναλάβει το RaceCarsDirect.com.

Σε αυτό το κόκπιτ βρέθηκαν οι Albon και Gasly το 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν κλαίνε οι οδηγοί της F1!

Το πρόγραμμα του πρώτου Grand Prix της χρονιάς

Δεν φαντάζεστε για ποιον λόγο εγκατέλειψε ο Alonso

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης