Η καινούρια ταινία της σειράς Fast & Furious μπορεί να καθυστέρησε λόγο της πανδημίας ωστόσο είναι Το Lykan ήταν αυτοκίνητο – κασκαντέρ για τις ανάγκες της ταινίαςέτοιμη πλέον να βγει στις οθόνες των κινηματογράφων στις 25 Ιουνίου. Και όπως ετοιμαζόμαστε για τη 9η ταινία της διάσημης σειράς, ένα πολύ ξεχωριστό μοντέλο βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης.

Στην ταινία Furious 7 είχαμε δει ένα πολύ ξεχωριστό hypercar το οποίο κατασκευάστηκε μόνο για τις ανάγκες της ταινίας. Το W Motors Lykan HyperSport δημιουργήθηκε από μια εταιρεία με έδρα το Λίβανο το 2012 η οποία έδωσε στην παραγωγή της ταινίας 10 αυτοκίνητα. Τα εννιά από αυτά καταστράφηκαν στη διάρκεια των γυρισμάτων, ωστόσο ένα κατάφερε να διασωθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοναδικό Lykan που διασώθηκε από τα γυρίσματα του Fast & Furious 7.

Κινητήρας με τη φροντίδα της Ruf

Ο κινητήρας του Lyken ήταν ένας 6κύλινδρος 3,7 λίτρων με δύο τούρμπο ο οποίος είχε απόδοση 780 Στη σκηνή του Lykan έπαιζε και ο αδικοχαμένος Paul Walkerίππους και 960Nm ροπής. Η μετάδοση μεταφερόταν στους πίσω τροχούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Lykan HyperSport αναμένεται να βγει σε δημοπρασία στις 11 Μαΐου από την εταιρεία RubiX. Όποιος αγοράσει το αυτοκίνητο, μαζί θα πάρει και αποκλειστικό υλικό από την ταινία που δεν έχει μεταδοθεί ποτέ. Το Lykan όταν βγήκε στην κυκλοφορία ήταν το 3ο πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο στα 3,4 εκατομμύρια δολάρια.

Η σκηνή που πρωταγωνίστησε το Lykan στο Fast & Furious 7

 

Πάρτε και μια γεύση από Fast9

 

Πολύ ταλαιπωρημένο το εσωτερικό του Lykan HyperSport.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυναμώνει η οικογένεια των Hypercar υδρογόνου

Αυτή η Pagani Huayra κόστισε πολλά εκατομμύρια

Η Aston Martin θα χρησιμοποιήσει κινητήρα της AMG στο Valhalla

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης