Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To διαδίκτυο σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίγεις τα… φτερά σου και να παρουσιάζεις τη δουλειά που Όταν κάνεις πολύ καλή δουλειά ο… πλανήτης  ανταποκρίνεται! κάνεις εκτός συνόρων ακόμα και όταν βρίσκεται στην Ελλάδα. Το youtube είναι ένα Μέσο που μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιήσει δημιουργώντας ένα προσωπικό κανάλι και την δουλειά σου να την παρακολουθήσουν εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Το speed nation TV είναι ένα ελληνικό κανάλι στο youtube που ασχολείται με πολύ γρήγορα βελτιωμένα αυτοκίνητα. Σε συνδυασμό με το καλό μοντάζ έχει καταφέρει μεγάλο άνοιγα στο εξωτερικό και αυτό αποδεικνύεται από την απήχηση που έχουν τα video που ανεβάζει η ομάδα που τα δημιουργεί.  

Ένα Mitsubishi EVO φτιαγμένο στην Eλλάδα κατάφερε να προσεγγίσει εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον πλανήτη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκατομμύρια προβολές
Όπως θα δείτε χαρακτηριστικά, video στο οποίο εμφανίζεται ένα πολύ γρήγορο Mitsubishi EVO των Οι επιδόσεις κόβουν την ανάσα και σπάνε το κοντέρ της επισκεψιμότητας…870+ ίππων σαρώνει στο διαδίκτυο έχοντας καταφέρει σχεδόν 8.5 εκατομμύρια προβολές! Το νούμερο είναι συγκλονιστικό ιδίως όταν μιλάμε για ένα κανάλι που προέρχεται από την Ελλάδα.  

Όπως θα δείτε χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο EVO δεν είναι ένα της… σειράς αλλά ένα από τα κορυφαία με εξωπραγματικές επιδόσεις. Για παράδειγμ,α το 100 – 200 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 4.59 δευτερόλεπτα ενώ ο κόφτης στο στροφόμετρο αγγίζει τις 11.000 σ.α.λ.


Για να δείτε τη σημερινή γκάμα των μοντέλων της Mitsubishi πατήστε
ΕΔΩ

 

Δείτε το σχετικό video και θα καταλάβετε γιατί η απήχηση είναι τόσο μεγάλη!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης