Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σπύρος Πανόπουλος είναι σχεδιαστής που πάντα μας εκπλήσσει με τις δημιουργίες αλλά και τα αποτελέσματα που φέρνει όταν τρέχει σε αγώνες Dragster.

Μόνο τυχαίο δεν μπορεί κανείς να πει τα ρεκόρ που πετυχαίνει σε αγώνες παγκοσμίου κλάσης όταν βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του Mitsubishi EVO.

Ο σχεδιαστής και επικεφαλής της eXtreme Tuners Σπύρος Πανόπουλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ένα βήμα παραπέρα

Αυτή τη φορά ο επικεφαλής της eXtreme Tuners πήγε την δημιουργικότητά ένα βήμα παραπέρα καθώς Ήδη έχουν γίνει τοποθετήσεις σε super car…κατάφερε μαζί με την ομάδα του να σχεδιάσει και να εξελίξει μπιέλες από ανθρακόνημα.

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά ήδη αρκετά super car ανά τον κόσμο κυκλοφορούν με μοτέρ που έχουν τοποθετήσει την ελληνική πατέντα.

 

Η μπιέλα από ανθρακόνημα είναι 10 φορές ελαφρύτερη συγκριτικά με μία κανονική...

 

Ελαφρύτερη…

Συναντήσαμε τον Σπύρο Πανόπουλο στο εργαστήριό του και μας έδωσε την ευκαιρία να μπούμε σε… Η μπιέλα από ανθρακόνημα μπορεί να τοποθετηθεί σε κινητήρα που έχει έως 3.000 ίππους…απαγορευμένους χώρους για να δούμε από κοντά το νέο του δημιούργημα.

Όπως ο ίδιος λέει στην κάμερα του zougla.gr, μία μπιέλα από ανθρακόνημα είναι δέκα φορές ελαφρύτερη από μία κανονική, γεγονός που παίζει σημαντικό ρόλο στο βάρος και στην απόδοση του αυτοκινήτου.

Η συγκεκριμένη έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε αυτοκίνητα με ιπποδυνάμεις έως 3.000 ίππους που στροφάρουν μέχρι τις 15.00 σ.α.λ. και όπως ο καθένας μπορεί να καταλάβει απευθύνεται σε ιδιοκτήτες με πολύ ακριβά αυτοκίνητα και κυρίως στο εξωτερικό.

Ελληνική πατέντα του Σπύρου Πανόπουλου ο οποίος πάντα μας εντυπωσιάζει με τις δημιουργίες του

 

Made in Greece

Οι δοκιμές έγιναν στο αγωνιστικό του αυτοκίνητο το οποίο γνωρίζουν οι περισσότεροι από τις επιδόσεις και τα παγκόσμια ρεκόρ που ανά τακτά χρονικά διαστήματα έχει σπάσει σε διάφορες πίστες του κόσμου.

Τέλος να σημειώσουμε πως η παραγωγή της μπιέλας από ανθρακόνημα γίνεται στην Ελλάδα.

 

Δείτε το video όπου ο Σπύρος Πανόπουλος μας δείχνει το εξωτικό προϊόν το οποίο σχεδιάζεται και παράγεται στην Ελλάδα…

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης