Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 87η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης φιλοξενεί τα κορυφαία αυτοκίνητα στον πλανήτη. Εκατοντάδες μοντέλα, παλαιά, καινούργια, πρωτότυπα, αγωνιστικά και οτιδήποτε μπορεί ο καθένας να φανταστεί υπάρχουν Η επιλογή έγινε ανάμεσα σε αυτοκίνητα που πραγματοποίησαν είτε παγκόσμια είτε ευρωπαϊκή πρεμιέρασε μία από τις κορυφαίες εκθέσεις του πλανήτη.

Είναι δύσκολο να… επιλέξεις ανάμεσα σε τόσα καινούργια αυτοκίνητα. Μελετώντας τις φωτογραφίες, ξεχωρίσαμε δέκα που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον και μας έκαναν να ονειρευτούμε και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα.

Όπως θα δείτε, πρόκειται για super car που για να τα αποκτήσεις πρέπει να είσαι… μεγιστάνας καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις δεν φτάνουν ούτε τα χρήματα του τζόκερ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

*ζητάμε ταπεινά… συγνώμη αν μας ξέφυγε κάποιο αγαπημένο μοντέλο αλλά θα συνέβη εξαιτίας της ζαλάδας μας!

 

————————————————–

Aston Martin Valkyrie

Tο δημιούργημα του... παντρέματος Aston Martin - Red Bull. Εφοδιάζεται με κινητήρα 6.5 λίτρων V12 και θα παραχθεί σε 300 μονάδες. Οι τιμές της θα κυμαίνονται κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

————————————————–

BMW i8

Ένα από τα πιο σπορ και προσιτά super car σε μία πολύ ειδική έκδοση. Μπορεί να μην μπορεί να κοντράρει στο δρόμο μία Lamborghini αλλά σχεδιαστικά τα... σπάει!

————————————————–

Bugatti Chiron

H εξωπραγματική Bugatti των 1.500 ίππων και των 1.600 Nm ροπής μπορεί να αναπτύξει τελική ταχύτητα 420 χλμ./ώρα! Εφοδιάζεται με κινητήρα W16 χωρητικότητας 8.0 λίτρων ενώ κοστίζει πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ!

————————————————–

Ferrari 812 Superfast

Η νέα Ferrari εφοδιάζεται με κινητήρα V12 χωρητικότητας 6.5 λίτρων με απόδοση 800 ίππους και 718 Nm ροπής. Άλλο επίπεδο αυτοκινήτου...

————————————————–

Ford GT

Ένα καθαρόαιμο super car που σε βάζει σε άλλα... μονοπάτια. Η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 347 χλμ./ώρα και όπως βλέπετε σχεδιαστικά σε στέλνει αδιάβαστο!

————————————————–

Koenigsegg Agera RS Gryphon

Σουηδικό κομμάτι.... που φτιάχτηκε για συλλέκτη και διαθέτει ακόμα και χρυσό 24 καρατίων!!! Αποδίδει 1.360 άλογα, παράγει 1.371 Nm ροπής και απλά σε δείχνει πως υπάρχει και ένας τελείως διαφορετικός κόσμος...

————————————————–

Lamborghini Huracan Performante

H 'Lambo' που έσπασε τα χρονόμετρα στο Nurburgring και ο κινητήρας της αποδίδει 640 άλογα... Η κορυφαία Huracan που έχει φτιαχτεί ποτέ!

————————————————–

McLaren 720 S

H νέα McLaren εφοδιάζεται με κινητήρα 4.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 710 ίππους και έχει κίνηση στους... πίσω τροχούς!

————————————————–

Mercedes AMG GT C

Ειδική έκδοση της AMG GT C με την ονομασία Roadster Edition 50. Εφοδιάζεται με κινητήρα 4.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 557 ίππους.

————————————————–

Porsche 911 GT3

Πολύ απλά είναι μία 911 και μάλιστα με την κωδική ονομασία GT3. Για την... ιστορία ο 4λιτρος κινητήρας παράγει 500 ίππους!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης