Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από λίγες ημέρες μερίδα δημοσιογράφων του ειδικού Τύπου βράβευσαν τον Γιάννη Παμπούκη από την Θεσσαλονίκη για όλα όσα έχει προσφέρει στον κλάδο του αυτοκινήτου. Ο ίδιος τότε δεν Σε ηλικία μόλις 62 ετών «έφυγε» ο εκδότης του περιοδικού “Auto Moto” κατάφερε να βρεθεί στην βράβευση λόγω ασθένειας που τον ταλαιπωρούσε τους τελευταίους δύο μήνες…

Εκδότης του περιοδικού αυτοκινήτου “Auto Moto”, με έδρα την Θεσσαλονίκη είχε να προσφέρει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα άλλα. Το συγκεκριμένο έβγαινε τα τελευταία 35 χρόνια και είναι το δεύτερο πιο παλιό περιοδικό στην Ελλάδα σήμερα και το μόνο ειδικό περιοδικό αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας με έδρα του την Βόρεια Ελλάδα.

O Γιάννης Παμπούκης ήταν μόλις 62 ετών...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν κέρδισε τη.. μάχη
Ντόμπρος άνθρωπος ο Γιάννης, ήξερε να λέει την γνώμη και την άποψη του χωρίς να φοβάται τις αντιδράσεις. Ήταν αγαπητός στους συναδέλφους του που τον έβλεπαν περισσότερο ως δημοσιογράφο παρά ως εκδότη. Τον Γιάννη είχα την χαρά να τον γνωρίσω, να ταξιδέψουμε πολλές φορές σε Ελλάδα και εξωτερικό και ο χαμός του είναι σίγουρο ότι αφήνει ένα κενό πίσω του. Δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής από τη μάχη που έδινε τον τελευταίο καιρό με τον καρκίνο και μας άφησε σε ηλικία μόλις 62 ετών, την Παρασκευή το βράδυ…

Κουράγιο στην οικογένειά και στους φίλους του οι οποίοι θα έχουν πάντα να τον θυμούνται ως έναν ξεχωριστό και με ιδιαίτερο χιούμορ άνθρωπο.

Η κηδεία του Γιάννη Παμπούκη θα γίνει την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης Παμπούκης (τέρμα αριστερά) σε μία από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις του σε παρουσίαση αυτοκινήτου...
Το Auto Moto που ξεκίνησε πριν από 35 χρόνια ο Γιάννης Παμπούκης από την Θεσσαλονίκη...
Ο Βαγγέλης Παμπούκης καλείται τώρα να συνεχίζει το έργο του πατέρα του...
Παλαιότερη φωτογραφία από έκθεση αυτοκινήτου και με συναδέρφους του από την Θεσσαλονίκη...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης