Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ηλικία 58 ετών «έφυγε» από τη ζωή σήμερα το πρωί, προδομένος από την καρδιά του, ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουτελιέρης. Ήταν τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ, αρχισυντάκτης ύλης στην Ο Γιάννης Κουτελιέρης ήταν καταξιωμένος δημοσιογράφος με κύρος… εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ, με μακρά πορεία στην δημοσιογραφία αυτοκινήτου που υπηρετούσε για περισσότερα από 30 έτη, ενώ τελευταία αρθρογραφούσε στην εφημερίδα Καθημερινή και στο skai.gr.

Ο Γιάννης Κουτελιέρης με τον συνάδερφό του Άρη Γαλανόπουλο και τις γυναίκες τους ετοιμαζόντουσαν για να ταξιδέψουν στην Τήνο και να μείνουν εκεί το Σαββατοκύριακο. Το είχε τάξει να πει στην Τήνο, καθώς αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο μόλις την περασμένη Τετάρτη έμαθε από τον γιατρό του, πως το είχε ξεπεράσει.

Ο Γιάννης Κουτελιέρης έφυγε σε ηλικία μόλις 58 ετών...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα έγιναν ξαφνικά…
Λίγο μετά τις 7 το πρωί άφησε το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του πλοίου, αγόρασε κουλούρια και πήγε στο σαλόνι περιμένοντας μαζί με την παρέα την αναχώρηση. Ξαφνικά άρχισε να κάνει σπασμούς ο Έφυγε τόσο ξαφνικά που θα αφήσει ένα μεγάλο κενό πίσω του… λαιμός του και έπεσε κάτω. Οι γιατροί που ήταν εκεί προσπάθησαν με μαλάξεις να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, οι εργαζόμενοι στο πλοίο αντέδρασαν άμεσα φέρνοντας οξυγόνο. Λίγο αργότερα το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Λαϊκό νοσοκομείο, αλλά μάταια…

Κρίμα που ένας σεμνός συνάδερφος έφυγε με αυτό τον ξαφνικό τρόπο. Έφυγε την ώρα που ήξερα πως το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε (μόλις πριν από έναν χρόνο είχε κάνει επέμβαση στη γλώσσα) θα σταματούσε να τον ταλαιπωρεί..

Δυστυχώς όμως η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Κρίμα, γιατί ο Γιάννης Κουτελιέρης ήταν αγαπητός σε όλους. Τον είδαμε μόλις την περασμένη Τετάρτη σε παρουσίαση του νέου Honda Civic Type R στα Μέγαρα…

Τα θερμά συλλυπητήρια στην γυναίκα, στα δύο παιδιά και στους φίλους του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 31 Μαΐου στις 17:30 στο κοιμητήριο Αγίου Τρύφωνος στην Κηφισιά.

Ο Γιάννης Κουτελιέρης με τον βουλευτή και δημοσιογράφο Γιώργο Αμυρά...
Ο Γιάννης Κουτελιέρης (6ος από αριστερά) ήταν μέλος του 'Αυτοκινήτου της Χρονιάς' για την Ελλάδα...

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης