Περισσότερα από 40 αυτοκίνητα κατάφεραν να βγάλουν από ποτάμια και λίμνες της περιοχής Nashville στις Η ανέλκυση των οχημάτων έγινε με στόχο την οδική ασφάλεια…ΗΠΑ εθελοντές του προγράμματος «Adventures with Purpose». Η κίνηση αυτή των εθελοντών σε συνεργασία φυσικά με τις αρχές της πολιτείας είχε έναν σημαντικό σκοπό που δεν είναι άλλος από την οδική ασφάλεια. Πώς θα επιτευχθεί αυτό; Είναι απλό, από τη μελέτη που θα γίνει στα αυτοκίνητα που είχαν ατυχήματα.

Πολλά από αυτά τα αυτοκίνητα είχαν πέσει σε κάποιο ποτάμι ή σε κάποια λίμνη έπειτα από κάποιο ατύχημα ή κάποιο γεγονός που κανείς δεν κατάφερε να διευκρινίσει. Κανείς δεν γνώριζε τα αίτια του ατυχήματος, αν σώθηκαν κάποιοι, πώς έχασαν τη ζωή τους… Όλα αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν από ειδικούς, οι οποίοι θα μελετήσουν τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα και θα βγάλουν τα πορίσματά τους για το τι πραγματικά συνέβη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα Jeep Wrangler σε κακή κατάσταση από την παραμονή του κάτω από το νερό.

Δύσκολη αλλά σημαντική δουλειά από τους εθελοντές

Οι δύτες που ανάλαβαν το δύσκολο έργο τόνισαν πως αυτό θα βοηθήσει τους συγγενείς των θυμάτων να μάθουν τα αίτια των ατυχημάτων, ενώ ο δήμαρχος της περιοχής John Cooper πρόσθεσε πως όλοι όσοι εργάζονται σε αυτή την προσπάθεια το κάνουν χωρίς καμία αμοιβή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αυτοκίνητα πάντως που βγήκαν από το νερό είναι σε πολύ κακή κατάσταση, αλλά ίσως προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες οι οποίες να βοηθήσουν στην οδική ασφάλεια στο μέλλον. Μερικά από αυτά ήταν Jeep Wrangler, Ford Focus, Cadillac Eldorado και Opel Kadett.

Πάνω από 40 αυτοκίνητα βγήκαν στο φως και θα μελετηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφτασε η εντυπωσιακή Daytona 155 U1 με τιμή 2.995€

Πότε θα έρθει στην Ευρώπη το plug-in υβριδικό Jeep Wrangler;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης