Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Κατά την διάρκεια του τελικού του UEFA Champions League μεταξύ Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, η Nissan κατάφερε να συγκεντρώσει με τη σειρά της τα βλέμματα εκατομμυρίων φιλάθλων. Ως ένας από τους μεγάλους χορηγούς τους κορυφαίου θεσμού έκανε πράγματα που και να ήθελες δεν μπορούσες Το Nissan Leaf είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο που είχε κατακλύσει τους δρόμους του Βερολίνου κατά τη διάρκεια του τελικού UEFA Champion League να τα.. αποφύγεις!

Ένα από αυτά, ήταν και το ηλεκτρικό Nissan Leaf, ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους άνθρωποι της UEFA, δημοσιογράφοι και προσκεκλημένοι. Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα που χρησιμοποιήθηκαν εκατοντάδες οχήματα της ιαπωνικής μάρκας, με το Leaf να ξεχωρίζει καθώς είναι το ηλεκτρικό μοντέλο με τους μηδενικούς ρύπους και την ξεχωριστή θέση που κατέχει στην συγκεκριμένη κατηγορία στο κομμάτι των πωλήσεων.


Δείτε πως είναι ένα κομμένο Leaf!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντυπωσιακό… κομμένο!
Ένα τέτοιο μοντέλο αλλά… κομμένο είδαμε από κοντά και περιεργαστήκαμε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Nissan που υπήρχε έξω από το γήπεδο του Βερολίνου. Όπως θα δείτε στο σχετικό video η ακτινογραφία αλλά και η απλότητα του Leaf είναι εντυπωσιακή.

Αυτό που απομένει είναι να μάθουμε πότε θα κάνει την εμφάνισή του στην Ελλάδα, κάτι που εξετάζουν ήδη τα στελέχη της εισαγωγικής εταιρείας Nissan Νικ Ι. Θεοχαράκης. Ο προβληματισμός με ένα τέτοιο αυτοκίνητο αφορά το service και την υποστήριξη που πρέπει να έχει ο πελάτης καθώς δεν μπορεί ένα οποιοδήποτε συνεργείο να το επισκευάσει ή να το υποστηρίξει. Μην ξεχνάμε πως η συγκεκριμένη εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση στην υποστήριξη των ιδιοκτητών Nissan και μία τέτοια κίνηση θα πρέπει να πληρεί όλες τις προδιαγραφές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης