Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

     


Πόλο έλξης για τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες γίνεται η Ελλάδα καθώς όλο και περισσότερες εμπιστεύονται όχι μόνο τα τοπία αλλά και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς. Πριν από λίγες ημέρες θα διαβάσατε το σχετικό άρθρο που αναφερόταν στο μεγαλύτερο παγκόσμιο συνέδριο που έχει κάνει ποτέ η VW και αφορά 20.000 στελέχη της που επισκέπτονται σε γκρουπ την Μεσσηνία.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα τον περασμένο Ιούλιο και δούλεψαν γι’ αυτό 150 επαγγελματίες Και η Mercedes στην Ελλάδα
Εκτός από το σημαντικό αυτό γεγονός που προβάλλει την Ελλάδα προς τα έξω, ένα ακόμα που θα πρέπει να γνωρίζουμε, είναι αυτό με την εταιρεία Mercedes. Συγκεκριμένα αφορά την τηλεοπτική διαφήμιση του νέου Mercedes Vito που γυρίστηκε στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2014. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές που έχουν γίνει ποτέ στην χώρα μας και για την οποία εργάστηκαν περισσότεροι από 150 επαγγελματίες του χώρου και που όπως θα δείτε απέδωσαν τα μέγιστα.

Όλα αυτά έγιναν για το ολοκαίνουργιο Mercedes Vito...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προετοιμασία 90 ημερών!!!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zougla.gr, για το εν λόγω τηλεοπτικό σποτ υπήρξε 90 ημέρες προετοιμασία ενώ τα γυρίσματα διήρκησαν 6 ημέρες. Οι χώροι, περιοχές που επιλέχθηκαν ήταν, Σκαραμαγκά, Πειραιάς, εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου, αεροδρόμιο και ψαραγορά. Για τα γυρίσματα χρησιμοποιήθηκαν τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, οι καλύτεροι επαγγελματίες του είδους ενώ όπως θα δείτε από το σχετικό φωτογραφικό υλικό αλλά και το video την παράσταση έκλεψε και η ειδικά διαμορφωμένη Mercedes 63 AMG.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω video τα γυρίσματα του νέου Mercedes Vito που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2014…

Κορυφαίο αποτέλεσμα
Το τελικό αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει αποδεικνύει πως οι Έλληνες μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οτιδήποτε τους ζητηθεί. Αναμένουμε να δούμε και άλλες εταιρείες να πράττουν ανάλογα γιατί όπως θα διαπιστώσετε (ακόμα και όσοι δεν γνωρίζετε πολλά, πολλά) οι ικανότητες τους είναι πολύ μεγάλες.

 

Κάμερα που βρίσκεται πάνω σε μία ειδικά διαμορφωμένη Mercedes...
Η συγκεκριμένη Mercedes δεν είναι όποια κι όποια... Μ Class 63 ΑΜG...
Το ειδικά διαμορφωμένο Mercedes βγαίνει από την νταλίκα και ετοιμάζεται για δουλειά...
Τα γυρίσματα έγιναν σε ελληνικούς δρόμους...
Μηηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας προκειμένου να έρθει το απόλυτο αποτέλεσμα...
Ο χώρος.. εργασίας μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη M Class...
Η Mercedes M Class χρησιμοποιείται μόνο όταν χρειάζεται. Οι υπόλοιπες μετακινήσεις γίνονται σε κλειστή νταλίκα..
Αυτός είναι ο χώρος του οδηγού της M Class 63 AMG... Πέρα από τα συνιθισμένα έχει στην διάθεσή του αμέτρητα κουμπιά και εργαλεία δουλειάς...
Η προετοιμασία απαιτεί πολύ χρόνο και γίνεται από εξιδικευμένους επαγγελματίες...
Μέσα σε αυτή την νταλίκα βρίσκεται η M Class που μεταφέρει την κινητή κάμερα και ολο τον εξοπλισμό...
Τόσα άτομα για μία κάμερα. Φανταστείτε πόσο σημαντικά είναι τα πλάνα που καταγράφει...
Όλα έτοιμα για το γύρισμα...
Περιμένοντας στην Αττική οδό...
Φυσικά με την πολύτιμη συμπαράσταση της Τροχαίας...
Η πίσω σειρά... καθισμάτων έχει καλυφτεί από πανάκριβα εργαλεία και αξεσουάρ που απαιτούνται για τον απόλυτο χειρισμό μίας κάμερας!!!
Σε τίποτα δεν θυμίζει μία απλή M Class...
Ο χειριστής πρέπει να είναι απόλυτος και ένας από τους ελάχιστους που ξέρουν στον κόσμο αυτή τη δουλειά...Πάνω από 150 άτομα εργάστηκαν για ένα και μόνο διαφημιστικό που όμως θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο με εικόνες που γυρίστηκαν στην Ελλάδα..
Η ελληνική avion productions έπαιξε σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης