Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν μιλάμε για ασφάλεια σε ένα όχημα, το κυριότερο μέλημα για όσους εργάζονται σε Αυτό που μετρά είναι να μην τραυματιστείς σοβαρά…αυτοκινητοβιομηχανίες είναι να βγουν, όσο το δυνατόν ανέπαφοι, οι επιβάτες.

Καμία εταιρεία δεν νοιάζεται περισσότερο για το όχημα σε σχέση με αυτούς που βρίσκονται εντός της καμπίνας και αυτό το καταλαβαίνουμε από τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας με τα οποία εφοδιάζονται.

Η παλιά… καραμέλα που ακόμα και σήμερα ορισμένοι την πιπιλούν και αφορά την… σκληρότητα του προφυλακτήρα δεν υφίσταται καθώς κανένας προφυλακτήρας δεν θα μας σώσει όταν συγκρουστεί το αυτοκίνητο. Το ζητούμενο αφορά στην καμπίνα που δεν πρέπει να “τραυματιστεί” άρα να μην τραυματιστούν και όσοι βρίσκονται μέσα σε αυτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το σχετικό video όπου μία ολοκαίνουργια Mercedes E Class διαλύεται…

Πάνω από όλα η ανθρώπινη ζωή
Όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες εργάζονται πυρετωδώς στο τομέα της ασφάλειας και προσπαθούν με χιλιάδες δοκιμές να δουν πως μπορούν να σώσουν ανθρώπινες ζωές όταν αυτές βρεθούν σε κίνδυνο. 

Στο video που δημοσιεύει το zougla.gr μπορείτε να δείτε τον τρόπο που πραγματοποιούν στην Mercedes δοκιμές πρόσκρουσης με την E Class έτσι ώστε να την κάνουν αλώβητη όταν χρειαστεί προκειμένου να γλιτώσουν όσοι βρίσκονται μέσα σε αυτή…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης