Ανακοίνωση σχετικά με το ελληνικό PONY αλλά και την αυτοκινητοβιομηχανία NAMCO που έχει έδρα την Θεσσαλονίκη εξέδωσαν οι ανεξάρτητοι Έλληνες και υπογράφει ο Βουλευτής Β Πειραιά Δημήτρης Καμμένος:

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ένθερμα υποστηρίζουν τις υγιείς ιδιωτικές πρωτοβουλίες των Ελλήνων επιχειρηματιών που συμβάλλουν καθοριστικά τόσο στην ανάπτυξη και προώθηση της εγχώριας αγοράς όσο και στην καταπολέμηση της ανεργίας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από πολλά χρόνια πλήρης απουσίας επενδύσεων στο χώρο της ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η πρωτοβουλία του κ. Κοντογούρη και της εταιρείας NAMCO,  έρχεται να καλύψει το μεγάλο κενό της παραγωγής αυτοκινήτων στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρία NAMCO, μια υγιής επιχείρηση, βιώσιμη και χωρίς χρέη ή δάνεια, απασχολεί 410 εργαζόμενους και παράγει ελληνικά οχήματα υψηλής αξιοπιστίας και χαμηλού κόστους κτήσης και συντήρησης. Η σύγκριση με οχήματα εισαγωγής είναι αποκαλυπτική αρκεί να αναφέρουμε οτι τα ανταλλακτικά των οχημάτων εισαγωγής είναι κατά μέσο όρο δέκα φορές ακριβότερα σε σύγκριση με αυτά της εγχώριας παραγωγής. 

Η δυναμική της NAMCO διαφαίνεται ήδη από την παραγωγή 800.000 μονάδων σε 14 αναπτυσσόμενες οικονομίες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων του Ιράν και της Ινδίας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως εκτός της εξοικονόμησης πόρων συναλλάγματος προς το εξωτερικό, δημιουργεί επιπλέον έσοδα 300-350 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως μέσα από την ανάπτυξη μικρών μονάδων παραγωγής στην Αφρική, την Ασία και τη Λατινική Αμερική.

Η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους με όραμα που τονώνουν την Ελληνική οικονομία σε μια τόσο δύσκολη περίοδο εν μέσω κρίσης και να  στηρίζει έμπρακτα πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την ανάπτυξη μιας ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας αντάξιας διεθνούς ανταγωνισμού.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα βρίσκονται εκεί για να προστατέψουν αλλά και να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία ώστε η εταιρεία σύντομα να λάβει τη θέση που της αξίζει τόσο στην εγχώρια όσο και στην παγκόσμια αγορά με την ελπίδα να ακολουθήσουν σύντομα και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες με στόχο τη μείωση των εισαγωγών και την παράλληλη στήριξη των εθνικών εξαγωγικών μας δυνατοτήτων».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης