Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

Ο πρωταθλητής Ελλάδας ράλι του 2003 και του 2017 Σωκράτης Τσολακίδης, μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές στις ειδικές διαδρομές. Θέαμα, γκάζια και περάσματα που σε αναγκάζουν να γυρίζεις το κεφάλι, αποτελούν σήμα κατατεθέν του όταν εμφανίζεται σε αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Skoda Fabia R5 με την οποία έτρεξαν οι Τσολακίδης - Δήμου στο Ηπειρωτικό Ράλι

 

Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για φέτος το πρόγραμμά του περιλαμβάνει δύο αγωνιστικές εμφανίσεις. Η πρώτη έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ηπειρωτικό ράλι και η δεύτερη εμφάνιση είναι προγραμματισμένη για το ράλι ΔΕΘ, το Σ. Τσολακίδης: Η επιλογή της Skoda Fabia R5 δεν είναι τυχαία… διάστημα 14-15 Σεπτεμβρίου. Ο οδηγός από την Θεσσαλονίκη έχει πάντα δίπλα του τον Χάρη Δήμου και μαζί καταφέρνουν να κινούν με πολύ ψηλές ταχύτητες την Skoda Fabia R5 της αγωνιστικής ομάδας Eurosol (που έρχεται από την Ουγγαρία).

Όπως εξηγεί ο Σωκράτης Τσολακίδης η επιλογή του αυτοκινήτου δεν είναι τυχαία: «Η Skoda είναι μία εταιρεία που διαπρέπει στους αγώνες. Κάθεσαι στο αγωνιστικό μπάκετ, δένεσαι με το αυτοκίνητο και όταν κινείσαι με το γκάζι τέρμα στο πάτωμα καταλαβαίνεις γιατί πρωταγωνιστεί στις ειδικές διαδρομές της Ευρώπης. Η επιλογή μου και έχοντας οδηγήσει πολλά αγωνιστικά αυτοκίνητα δεν είναι τυχαία τα τελευταία χρόνια».

O Σωκράτης Τσολακίδης και ο Χάρης Δήμου στη ράμπα εκκίνησης του 25ου Ηπειρωτικού Ράλι

Σε έξι αγώνες

Να σημειώσουμε πως στην Ελλάδα ο Θεσσαλονικιός οδηγός έχει συμμετάσχει σε πέντε αγώνες του Το zougla.gr βρίσκεται πάντα δίπλα στον κορυφαίο Έλληνα οδηγόπανελληνίου πρωταθλήματος και ένα ράλι Ακρόπολις. Ο Σωκράτης Τσολακίδης συμμετέχει με την στήριξη της εταιρείας λιπαντικών Traffic, της mrFast αλλά και της Kosmocar, της εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων Skoda στην Ελλάδα.

Επιπλέον το zougla.gr βρίσκεται πάντα στο πλήρωμα που σε κάθε αγώνα τραβά τα βλέμματα των χιλιάδων θεατών και κάνει τη διαφορά.

Στον πρόσφατο αγώνα (Ηπειρωτικό Ράλι) το πλήρωμα από τη Θεσσαλονίκη τερμάτισε στη δεύτερη θέση καθώς αντιμετώπισε κάποια μικρά προβλήματα με τον κινητήρα. Για την ιστορία η νίκη πήγε στους Αναπολιοτάκη – Τσιούκα.  

 

Tο zougla.gr βρίσκεται δίπλα στο πλήρωμα από τη Θεσσαλονίκη

Όποιος πρόλαβε τον... Τσολακίδη είδε!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης