Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Bronco είναι ένα μοντέλο που η Ford θα επαναφέρει στο προσκήνιο έπειτα από 24 χρόνια και θα το έχει διαθέσιμο τόσο σε δίθυρο όσο και σε τετράθυρο αμάξωμα.

Από τις φωτογραφίες αλλά και από τις ειδήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας οι φίλοι της μάρκας αλλά και της περιπέτειας αναστατώθηκαν και γεννήθηκε η απορία αν και πότε θα έρθει το αμερικάνικο μοντέλο στην Ελλάδα.

Μετά από 24 χρόνια το Bronco αναβιώνει...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν θα έρθει…

Ρωτήσαμε να μάθουμε τι θα ισχύσει και η απάντηση των ανθρώπων της μάρκας ήταν κατηγορηματική. Όπως Μπορεί προς το παρόν να μην υπάρχουν σχέδια για την Ευρώπη αλλά ποτέ δεν ξέρεις…τόνισαν χαρακτηριστικά, το Bronco έχει πλάνο μόνο για την αγορά της Αμερικής και προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι σχετικό για τη Γηραιά Ήπειρο.

Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε και περιπτώσεις όπως η Mustang αλλά και το Raptor που μετά την επιτυχία και τη ζήτηση απέκτησαν και ευρωπαϊκό προφίλ.

Βέβαια για να συμβεί κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 2-3 χρόνια καθώς οι παραδόσεις του μοντέλου στην Αμερική θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2021. Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν αποκλείει τίποτα καθώς οι αποφάσεις εξαρτώνται από τη ζήτηση του κόσμου…

 

Διαβάστε επίσης: Εντυπωσιάζει το νέο Ford Bronco

 

Έτοιμο για περιπέτεια!

 

Μπορεί να μην είναι προγραμματισμένο να έρθει στην Ευρώπη αλλά εμείς θα το περιμένουμε...

 

Όχημα που θα λατρέψουν οι χομπίστες...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης