Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari Ιταλίας, «Passione Rossa», θα επισκεφτεί για Ακόμα και όταν βλέπεις από κοντά μία Ferrari αισθάνεσαι δέος…πρώτη φορά την Ελλάδα.

 Οι ιδιοκτήτες των ιταλικών super cars θα βρεθούν το χρονικό διάστημα 8-10 Ιουνίου στην πόλη των Ιωαννίνων και θα μείνουν στο Epirus Palace Congress & SPA.

Με λίγα λόγια όσοι έχουν την ευκαιρία και είναι στην περιοχή μπορούν να βρεθούν στο πολυτελές ξενοδοχείο και να θαυμάσουν από κοντά τα θρυλικά αυτοκίνητα της Scuderia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκδηλώσεις
Πρόκειται για μία διοργάνωση παγκόσμιας προβολής, προς τιμή της ιταλικής εταιρείας, η οποία το 2017 γιόρτασε παγκοσμίως τα 70 χρόνια από την ίδρυση της, με πολλές εκδηλώσεις. Από την μεριά τους τα Τα Ferrari θα κάνουν και «παρέλαση στο κέντρο της πόλης των Ιωάννινωνμέλη του «Passione Rossa Club» θα επισκεφτούν σημαντικά αξιοθέατα και μνημεία της πόλης των Ιωαννίνων ενώ θα πραγματοποιήσουν ημερήσιες εκδρομές σε διάφορα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ηπείρου.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα γίνει και… παρέλαση όλων των Ferrari στο κέντρο της πόλης. Αργότερα θα υπάρξει και επίσημο Gala Dinner στο ξενοδοχείο Epirus Palace. Να σημειώσουμε πως η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννίνων και υποστηρίζονται από την Ελληνική Εταιρία Αυτοκινήτου (ΕΛ.ΕΤ.Α) καθώς και επιλεγμένες επιχειρήσεις των Ιωαννίνων/ Ηπείρου.    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης