Η KIA είναι η μάρκα που έχει αλλάξει τα δεδομένα τα τελευταία χρόνια με τα μοντέλα που έχει στην γκάμα της. Κορυφαία επιλογή στα Crossover το KIA XCeed και με 7 χρόνια εγγύηση…Τελευταίο δημιούργημα είναι το XCeed, ένα άκρως ενδιαφέρον Crossover – SUV, που θα πρωταγωνιστήσει στην αγορά.

Ένα αυτοκίνητο που καλύπτει τις απαιτήσεις του μεγαλύτερου ποσοστού των πελατών, καθώς συνδυάζει πολλά στοιχεία που αφορούν σε σχεδίαση, τεχνολογία, ασφάλεια και, φυσικά, αξιοπιστία. Παρακάτω παραθέτουμε 10 προτερήματα του νέου KIA XCeed που θα σας βάλουν σε σκέψεις…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το KIA XCeed πατήστε ΕΔΩ

—————————————————————————————————-

Εξωτερική σχεδίαση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χωρίς υπερβολές μπορείς να πεις ότι πρόκειται για ένα ανατρεπτικό Crossover με χαρακτηριστικά από coupe οχήματα. Επιθετική σχεδίαση, μακρύ και μυώδες καπό και μία δυναμική σιλουέτα με έντονη κλίση προς τα πίσω. Το βλέπεις και δεν το… προσπερνάς.

Έχει ανέβει σχεδιαστικό επίπεδο η Kia και το δείχνει...

 

—————————————————————————————————-

Εγγύηση 7 ετών

Όταν το ίδιο το εργοστάσιο προσφέρει 7 χρόνια εγγύηση, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για οτιδήποτε. Πολύ σημαντικό στοιχείο όταν αγοράζεις αυτοκίνητο και θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Μεγάλη υπόθεση να έχεις το κεφάλι σου... ήσυχο για τουλάχιστον 7 χρόνια

 

—————————————————————————————————-

Κινητήρες για όλα τα γούστα

Το νέο μοντέλο είναι διαθέσιμο με σύγχρονους κινητήρες βενζίνης, diesel και με υβριδική τεχνολογία. Ξεκινούν από τα 1.000κ.εκ με 120 ίππους και φτάνουν έως τα 1.6 λίτρα με 204 ίππους. Όλοι οι κινητήρες πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6d TEMP.

Ανάλογα με τις ανάγκες επιλέγεις και το κατάλληλο μηχανικό σύνολο

 

—————————————————————————————————-

Αλλαγές ταχυτήτων ακόμα και με Paddles

Μπορεί να είναι ένα όχημα ελευθέρου χρόνου, αλλά δεν του λείπει ο σπορ χαρακτήρας. Τα κιβώτια που μπορεί  να επιλέξει κάποιος είναι ανάμεσα στο μηχανικό 6 σχέσεων και το αυτόματο 7 σχέσεων. Στις εκδόσεις με το 7άρι διπλού συμπλέκτη, οι μοχλοί αλλαγής ταχυτήτων (Paddles) επιτρέπουν την αλλαγή χωρίς να χρειάζεται να αφήνεις τα χέρια από το τιμόνι.

Τα paddles πίσω από το τιμόνι σε εμπνέουν για γρήγορη οδήγηση

 

—————————————————————————————————-

Παρκάρει ακόμα και μόνο του

Το κορεατικό μοντέλο έχει τη δυνατότητα να παρκάρει ακόμη και χωρίς να χρειάζεται να κρατά ο οδηγός το τιμόνι. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να ελέγχει το γκάζι και τις σχέσεις στο κιβώτιο. Πρόκειται για το σύστημα έξυπνου παρκαρίσματος Smart Parking Assist.

Πατάς μόνο γκάζι και το τιμόνι, όταν παρκάρεις και εφόσον το επιθυμείς κάνει όλη τη δουλειά μόνο του

 

—————————————————————————————————-

Ηχοσύστημα της JBL σε άλλο επίπεδο

Επειδή περνάμε πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, είναι σημαντικό να έχουμε και υψηλή ποιότητα ήχου, όταν ακούμε μουσική. Μόνο τυχαία δεν είναι η προσθήκη του ηχοσυστήματος JBL με εξελιγμένη τεχνολογία βελτίωσης του ήχου αλλά και αρχεία MP3.

Όταν κάθεσαι στην καμπίνα και ακούς μουσική θέλεις και υψηλή ποιότητα ήχου

 

—————————————————————————————————-

Ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου

Με τη χρήση που κάνουμε στο κινητό μας τηλέφωνο είναι σίγουρα χρήσιμο και χρηστικό να μπορείς να το φορτίζεις χωρίς καλώδια ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο. Απλώς το ακουμπάς σε ένα συγκεκριμένο σημείο στην κεντρική κονσόλα και τα ποσοστά μπαταρίας αυξάνονται.

Απλά ακουμπάς το κινητό τηλέφωνο και αυτό φορτίζει...

 

—————————————————————————————————-

Ψηφιακός πίνακας οργάνων

Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός, έχει διαστάσεις 12,3 ίντσες και προσφέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο οδηγός. Η ενιαία οθόνη περιλαμβάνει ενδείξεις για το στροφόμετρο και το ταχύμετρο, ενώ η οθόνη πολλαπλών λειτουργιών εμφανίζει οδηγίες πλοήγησης, πληροφορίες για το ηχοσύστημα, τις τηλεφωνικές κλήσεις και πολλά άλλα.

Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός

 

—————————————————————————————————-

Οθόνη αφής 10,25 ιντσών

Στην κεντρική κονσόλα συναντούμε μία μεγάλη οθόνης αφής υψηλής ευκρίνειας 10,25 ιντσών. Η συγκεκριμένη μπορεί να χωριστεί σε τρεις εφαρμογές, όπως χάρτες, ενημερώσεις για καιρό, μουσική και φυσικά να συνδεθεί μέσω Bluetooth και με δύο κινητά τηλέφωνα. Επίσης, είναι δυνατή η σύνδεση μέσω Apple CarPlay και Android Auto.

Ψηφιακή οθόνη που παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο οδηγός...

 

—————————————————————————————————-

Σταματά και ξεκινά μόνο του

Κάνοντας χρήση του συστήματος ρύθμισης ταχύτητας με Stop & Go, το XCeed προσαρμόζεται στο περιβάλλον οδήγησης. Με λίγα λόγια, μπορεί να φρενάρει μόνο του, να επιταχύνει και ταυτόχρονα να διατηρεί την απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα.

Το XCeed έχει τη δυνατότητα να σταματά και να ξεκινά μόνο του στα φανάρια χωρίς να χρειάζεται ο οδηγός να πατά το γκάζι...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης