Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

Οι αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχουν την επικινδυνότητά τους και αυτό το γνωρίζουν όσοι συμμετέχουν σε αυτούς αλλά και όσοι τους παρακολουθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιο σημαντικό στοιχείο έχει να κάνει με τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί οτιδήποτε έχει να κάνει με απρόοπτες καταστάσεις…

Οι αγώνες Dirt Games προσφέρουν πλούσιο θέαμα...

Σφοδρή έξοδος…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ο Ιππόδρομος Αθηνών στο Μαρκόπουλο φιλοξένησε τον τρίτο γύρο του θεσμού Έξι τούμπες στον αέρα έκανε η χωμάτινη φόρμουλα του γνωστού οδηγού…Dirt Games, που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μεγάλη άνοδο και αυτό αποτυπώνεται τόσο από τις συμμετοχές όσο και από τον ανταγωνισμό. Μάχες.. ρόδα με ρόδα, θέσεις που κρίνονται στα χιλιοστά και ένα θέαμα που ικανοποιεί τους θεατές.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν έλειψε η σφοδρή έξοδος του Τάκη Καϊταζή που σόκαρε τους παρευρισκόμενους. Η χωμάτινη φόρμουλα που οδηγούσε (Kamikaz 3) χτύπησε σε ένα ανάχωμα και μετά από 6 τούμπες στον αέρα σταμάτησε. Ο οδηγός με πολύ μεγάλη εμπειρία που έδειχνε να μην κινείται πάγωσε προσωρινά τους θεατές. Η διάγνωση έδειξε κακώσεις στα πλευρά, σπάσιμο σε ένα κόκκαλο και μώλωπες σε όλο το σώμα.

Ο Τάκης Καϊταζής

Τι δήλωσε ο Καϊταζής στο zougla.gr

Το zougla.gr επικοινώνησε με τον Τάκη Καϊταζή ο οποίος μίλησε για το ατύχημα: «Το σημαντικότερο απ’ όλα Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια…είναι πως είναι καλά στην υγεία μου. Αυτό είναι ένα σημείο επικίνδυνο στο οποίο έχει βγει και άλλος συναθλητής μου και ο λόγος είναι διότι το χώμα δεν ήταν βρεγμένο με αποτέλεσμα να σηκώνεται πολύ σκόνη. Το είχαμε επισημάνει στην οργάνωση να βρέχει το δρόμο γιατί η ορατότητα δεν είναι καθόλου καλή.

Όταν συνέβη το ατύχημα έριξαν νερό και έγινε και πάλι η εκκίνηση. Αυτά είμαι θέματα που θα πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από μία οργάνωση γιατί την επόμενη φορά μπορεί να μην είμαστε τόσο τυχεροί. Αν δείτε και το video θα διαπιστώσετε πως σταμάτησα μόλις ένα μέτρο από τη μπάρα του ιππόδρομου».

O Γιώργος Ζυμαρίδης ήταν ο νικητής στα 600 κ.εκ.

Οι νικητές

Για την ιστορία τη νίκη στα 600 κ.εκ. πήγε στα χέρια του Γιώργου Ζυμαρίδη ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν οι Ρουστέμης και Καμιτσάκης.

Στα 750 κ.εκ. οι Αποστόλου, Γαζετάς και Βασιλάκης συμπλήρωσαν το βάθρο. Τέλος στον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης, οι Τακιδέλης, Χριστοδούλου και Καρδαμάκης ήταν οι ταχύτεροι και αυτοί που ανέβηκαν στο βάθρο.

 

Δείτε στο αποκλειστικό video τη σφοδρή έξοδο του οδηγού Καϊταζή

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης