Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με επίσημη ανακοίνωση της σήμερα, η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Opel έκανε γνωστό πως Σημαντικές αλλαγές στα διοικητικά της εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων Opel…αποχωρεί από την εταιρεία και μετά από 20 χρόνια σε αυτή, η επικεφαλής δημοσίων σχέσεων Αμαλία Γιαννακοπούλου (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ).

Η κ. Γιαννακοπούλου θα ολοκληρώσει τη θητεία της στις 31 Δεκεμβρίου 2017 και τη θέση της από τη νέα χρονιά θα αναλάβει η Μαρία Καλλέργη, η οποία σήμερα είναι υπεύθυνη για μάρκετινγκ και πωλήσεις & αξεσουάρ.

Ο Γιάννης Πασσάδης θα αποχωρήσει μετά από πέντε χρόνια στο τιμόνι της Opel Hellas

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποχωρεί ο πρόεδρος
Όπως όμως φαίνεται οι αλλαγές στην Opel θα συνεχιστούν καθώς θα υπάρξουν και άλλες. Σύμφωνα με Ο Λεωνίδας Μισαλάκης αναλαμβάνει από 1/1/2018 τα ηνία της Opel στην Ελλάδα…απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, στις 31 Δεκεμβρίου 2017 αποχωρεί και ο Πρόεδρος και Διευθύνων της εταιρείας, Γιάννης Πασσάδης.

Ο κ. Πασσάδης βρίσκεται στο τιμόνι της Opel από την 1η Ιανουαρίου 2013, οπότε και είχε επιστρέψει από το εξωτερικό για να αναλάβει για δεύτερη φορά τις τύχες της μάρκας στην Ελλάδα.

Όπως θα γίνει γνωστό (αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση) ο Λεωνίδας Μισαλάκης θα αναβαθμιστεί αναλαμβάνοντας τη θέση του κ. Πασσάδη με τον τίτλο Country Director.

Οο Λεωνίδας Μισαλάκης αναλαμβάνει από 1η Ιανουαρίου 2018 τη θέση Country Director της Opel Hellas

Αναμονή για την επίσημη ανακοίνωση
Οι αλλαγές αυτές και μάλιστα σε τόσο υψηλό επίπεδο δημιουργούν πολλά ερωτηματικά ενώ θεωρείται δεδομένο πως το ρόλο της έχει παίξει η εξαγορά της Opel από το γκρουπ PSA.

Αναμένουμε την ανακοίνωση της εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων Opel που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου.

Η Αμαλία Γιαννακοπούλου αποχωρεί μετά από 20 χρόνια

Η Μαρία Καλλέργη αναλαμβάνει από 1/1/201 <img decoding=

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης