Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Οι αλλαγές στον χάρτη των επίσημων εμπόρων αυτοκινήτων συνεχίζονται αδιάκοπα. Είναι γνωστό πως στον κλάδο του αυτοκινήτου δεν υπάρχει σταθερότητα καθώς είναι αυτός που έχει πληγεί σε απίστευτα υψηλό βαθμό. Μεγάλα ονόματα εταιρειών και επιχειρηματιών έχουν αποχωρήσει και όπως φαίνεται θα Μέχρι τις 31 Ιουλίου 2015 θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο εταιρειών (όμιλος Σαρακάκη & Fiat Group Automobiles Hellas)  συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτή την εικόνα, όσο δεν υπάρχει σταθερότητα.

Tελευταίο μεγάλο πλήγμα για τον κλάδο του αυτοκινήτου είναι η κίνηση του ομίλου Σαρακάκη να αποχωρήσει από το επίσημο δίκτυο των αντιπροσώπων των εταιρειών Alfa Romeo και Fiat. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Σαρακάκη, Αλέξανδρος Σαρακάκης έστειλε επιστολή που ζητά να σταματήσει την συνεργασία με την Fiat Group Automobiles Hellas. Στο σχετικό έγγραφο αναφέρεται πως η συνεργασία θα έχει διάρκεια μέχρι τις 31 Ιουλίου και αφορά τα καταστήματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Το έγγραφο αυτό επιβεβαίωσε στο zougla.gr και υψηλόβαθμο στέλεχος της μάρκας.

To κατάστημα του ομίλου Σαρακάκη στην Θεσσαλονίκη θα συνεχίσει να εξυπηρετεί όλες τις υπόλοιπες μάρκες που έχει κάτω από την ομπρέλα του...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναστάτωση προκάλεσε η είδηση
Όπως ήταν αναμενόμενο η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσε αναστάτωση στα κεντρικά γραφεία της Fiat Group Automobiles Hellas καθώς θεωρείται πλήγμα η απομάκρυνση ενός τόσο μεγάλου ομίλου Ερωτηματικό παραμένει τι θα γίνουν οι εργαζόμενοι στα καρταστήματααπό τις πωλήσεις λιανικής των εν λόγω εταιρειών. Παρ’ όλα αυτά, θεωρείται δεδομένο πως το κενό που θα δημιουργηθεί θα καλυφτεί από επιχειρηματίες, που θα μάθουμε αρκετά σύντομα.

Ερωτηματικό πάντως παραμένει τι θα γίνουν οι εργαζόμενοι και συνεργάτες των δύο καταστημάτων και αν θα απορροφηθούν από τον όμιλο Σαρακάκη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απώλεια πάνω από 60.000 εργαζομένων στον κλάδο την τελευταία πενταετία.

Το κατάστημα της Αθήνας στην Πειραιώς...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης