Η Aston Martin παρουσίασε μια καινούρια έκδοση της DBS με την κωδική ονομασία Superleggera Concorde. Ανθρακονήματα και τιτάνιο παντούΣτόχος της έκδοσης είναι να εορταστούν τα 50 χρόνια από την πρώτη πτήση του θρυλικού αεροπλάνου Concorde και για αυτό θα κατασκευαστούν μόλις 10 μονάδες.

Η Superleggera είναι επηρεασμένη από τον σχεδιασμό του διάσημου αεροπλάνου έχοντας τα ίδια χρώματα, ενώ τα εμπρός ακι πίσω αεροδυναμικά βοηθήματα είναι βαμμένα στα χρώματα της British Airways, την αεροπορικής εταιρίας της Βρετανίας. Φυσικά στην χρήση ανθρακονημάτων και αλουμινίου δεν έχουν γίνει τσιγκουνιές με την οροφή να είναι από carbon.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οροφή από ανθρακονήματα για το νέο Concorde

Εντυπωσιακές λεπτομέρειες στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό του βρίσκουμε γραφικά αεροπορικού τύπου (Mach Meter, μετρητή ύψους), εξαρτήματα από τιτάνιο και καθίσματα με το λογότυπο του Concorde και της British Airways, ενώ πολλές είναι οι λεπτομέρειες οι οποίες προέρχονται από το αεροπλάνο. Στο κομμάτι του κινητήρα συναντάμε τον V12 των 5,2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 715 ίππους με κίνηση στους πίσω τροχούς. Οι επιδόσεις κόβουν την ανάσα καθώς τα πρώτα 100Km/h έρχονται σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 340Km/h!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Απίστευτο το εσωτερικό του DBS στρα χρώματα της British Airways

Ήταν ήδη εκπληκτικά όμορφο το Aston Martin ήρθε και αυτή η έκδοση και μας... τελείωσε

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης