Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη γκάμα των μοντέλων της Peugeot συναντούμε ένα άγνωστο για την Ελλάδα μοντέλο το οποίο Το pick up της Peugeot κυκλοφορεί από τον Σεπτέμβριο αλλά δεν πωλείται στην Ευρώπηανήκει στην κατηγορία των pick up οχημάτων. Το γαλλικό… αγροτικό ξεκίνησε ήδη να παράγεται, ωστόσο η στρατηγική της Peugeot είναι να το διαθέσει στην Αφρική με κινητήρα diesel, καθώς σε περιοχές όπως η Βόρεια Αφρική και η Δυτική Σαχάρα το ποσοστό των κινητήρων diesel αγγίζει το 92% και 77% αντίστοιχα.

Στόχος της μάρκας είναι να προσφέρουν στους πελάτες ένα εργαλείο δουλειάς το οποίο θα είναι αξιόπιστο, εύκολο στη χρήση και φθηνό στη συντήρηση. Το pick up της Peugeot δεν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, ωστόσο τα αυτοκίνητα που πουλά στην Αφρική περνούν από την Ελλάδα και από το λιμάνι του Πειραιά που είναι ενδιάμεσος σταθμός μεταφόρτωσης.

Το λιμάνι του Πειραιά είναι ενδιάμεσος σταθμός για χιλιάδες αυτοκίνητα με διάφορους προορισμούς ανά τον κόσμο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρασμα από την Ελλάδα
Όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του zougla.gr, τα αυτοκίνητα πατούν στη χώρα μας
Η Peugeot έχει ιστορία στην κατηγορία των pick up από το 1956…αλλά παραμένουν εδώ μόνος για λίγες ημέρες, μέχρι να φορτωθούν και πάλι μέχρι να φτάσουν στο τελικό τους προορισμό.

Σε κάθε περίπτωση η κίνηση αυτή της Peugeot, να επαναφέρει ένα pick up στη γκάμα της έστω και για τρίτες χώρες, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, ιδίως αυτή την περίοδο που οι Γάλλοι έχουν ξεκινήσει να… καλπάζουν σε επίπεδο πωλήσεων και επιθετικής πολιτικής που εφαρμόζουν.

Για να δείτε την γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων της Peugeot πατήστε ΕΔΩ

Αποκλειστικές εικόνες του pick up της Peugeot από το λιμάνι του Πειραιά
Αυτό είναι το 'αγροτικό' της Peugeot

To συγκεκριμένο ξεκίνησε να παράγεται από τον περασμένο Σεπτέμβριο και απευθύνεται σε τρίτες χώρες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης