Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο phygital concept store στην Ελλάδα μέσα από το οποίο ο επισκέπτης μπορεί να καλύψει πλήρως τις ασφαλιστικές του ανάγκες και μάλιστα σε λίγα μόνο λεπτά εγκαινίασε την Τετάρτη το βράδυ το insurancemarket.gr.

Πρόκειται για την πιο δημοφιλή ασφαλιστική διαδικτυακή πλατφόρμα στην Ελλάδα που αναζητά συνεχώς καινοτόμες λύσεις για τους πελάτες με σκοπό να  τα κάνει όλα εύκολα.

Φυσικά παρουσία και ψηφιακή τεχνολογία πάνε... πακέτο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κέντρο της Αθήνας

Το συγκεκριμένο κατάστημα βρίσκεται στο Σύνταγμα (Φιλελλήνων 7) και σε αυτό μπορεί ο καθένας σε… 5 Σε 5 λεπτά έχεις βγάλει την ασφάλεια που επιθυμείς με ή… χωρίς βοήθειαλεπτά να εκδώσει μόνος του την ασφάλεια που επιθυμεί. Ο χώρος διαθέτει διαδραστικές οθόνες αφής και μέσα από αυτές αλλά και με τη βοήθεια των insurance experts η διαδικασία επιλογής ασφάλειας γίνεται εύκολα, απλά και γρήγορα.

Την απάντηση στο ερώτημα για τη δημιουργία ενός τέτοιου καταστήματος δίνει ο Διευθυντής Μάρκετινγκ & Digital του insurancemarket.gr, Στέφανος Φαλκονάκης: «Τα τελευταία 9 χρόνια δημιουργήσαμε και εξελίξαμε αυτή την εμπειρία στον Digital κόσμο, τώρα ενώνουμε τον Φυσικό κόσμο με τον Digital και δημιουργούμε την πρώτη Phygital εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο στην Ελλάδα».

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και στο πρωτότυπο κατάστημα που θα κοσμεί την ασφαλιστική αγορά

Η φιλοσοφία…

Όσο για τη φιλοσοφία του Project o Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της μητρικής εταιρίας Money Market Α.Ε Σωτήριος Παπαντωνόπουλος (φωτογραφία δεξιά) δήλωσε:

«Η φιλοσοφία βασίζεται στη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος το οποίο σε συνδυασμό με τη καινοτομία, τους ανθρώπους μας και την τεχνολογία, εξασφαλίζει μια ξεχωριστή εμπειρία αγοράς και εξυπηρέτησης διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις που  κάνουν την ζωή όλων απλούστερη και ευκολότερη».

 

O Γενικός Διευθυντής της insurancemarket.gr Μανώλης Μαρσέλλος έκοψε την... κορδέλα των εγκαινίων

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης