Όχι ένα αλλά δύο ρεκόρ Guinness κατάφερε να σπάσει η BMW. Το ένα ήταν για το μακρύτερο συνεχόμενο ντριφτ και το δεύτερο για το μεγαλύτερο σε διάρκεια ντριφτ με δύο αυτοκίνητα να κινούνται παράλληλα. Πως το έκανε αυτό; Ανεφοδιάζοντας την BMW M5 που ντριφτάρει εν κινήσει!

Λεπτές κινήσεις ακριβείας από τους δύο οδηγούς της BMW
Επικίνδυνα πράγματα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κυκλικό δρόμο και σε απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον οι άνθρωποι της BMW αποφάσισαν να σπάσουν τοΠέντε φορές έγινε ανεφοδιασμός της M5.. δικό τους ρεκόρ το οποίο κράταγε από το 2013 και ήταν 82 χιλιόμετρα. Για να το πετύχουν αυτό επιστράτευσαν ακόμα μία BMW η οποία θα είχε στόχο να ανεφοδιάσει την βασική M5 εν κινήσει για να μην σταματήσει καθόλου. Δημιούργησαν ένα σύστημα γρήγορης τροφοδοσίας εμπνευσμένο από τα αεροπλάνα το οποίο σε 50 δευτερόλεπτα μπορούσε να παρέχει 80 λίτρα καυσίμου και ξεκίνησαν το δύσκολο και επικίνδυνο εγχείρημά τους.

Δύο οδηγοί και ένας κασκαντέρ ο οποίος ανέλαβε την τροφοδοσία έφεραν εις πέρας τη δοκιμασία με αποτέλεσμα να έχουμε δύο νέα ρεκόρ. Το ένα ήταν εκείνο του μακρύτερου ντριφτ από όχημα σε 8 ώρες με 230 χιλιόμετρα και το δεύτερο ήταν το μακρύτερο ντριφτ με δύο οχήματα ταυτόχρονα με 374 χιλιόμετρα συνολικά.

Απολαύστε αλλά μην το επιχειρήσετε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

530 ίπποι και αυτονομία 600 χιλιομέτρων για τη BMW i4

Τι βρίσκεται πίσω από τη μάσκα της BMW M3;

Η πρώτη ηλεκτρική BMW M είναι ήδη έτοιμη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης