Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δοκιμές στα καινούργια αυτοκίνητο είναι μία ρουτίνα για εμάς που γράφουμε καθημερινά γι’ αυτά. Η Δώσαμε σε έναν αναγνώστη το ολοκαίνουργιο Countryman και του ζητήσαμε να «γράψει» χλμ. οπτική γωνία που τα βλέπουμε είναι διαφορετική συγκριτικά με έναν απλό χρήστη, που θέλει να μετακινείται με ασφάλεια, να έχεις τους χώρους του και φυσικά να περνά ευχάριστα όταν βρίσκεται μέσα στην καμπίνα.

Αυτή τη φορά, αντί να γράψουμε και να πούμε τα… δικά μας, αποφασίσαμε να το κάνει ένας αναγνώστης του zougla.gr και συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Κίντζιος. Ο ίδιος μας ενημέρωσε πως θα ήθελε να γράψει χιλιόμετρα (τελικά έκανε πάνω από 1.000) και έτσι επιλέξαμε να του παραχωρήσουμε ένα σύγχρονο και πολύ ξεχωριστό μοντέλο, το MINI Countryman Cooper SE ALL4.

Το εν λόγω δεν είναι ένα απλό MINI αλλά το πρώτο στην ιστορία της μάρκας που έχει τη δυνατότητα να κινείται και αμιγώς ηλεκτρικά ενώ έχει τη δυνατότητα να φορτίσει από μία κοινή πρίζα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αναγνώστης του zougla.gr Κωνσταντίνος Κίντζιος έκανε 1.000 χλμ. με το ηλεκτρικό (plug in Hybrid για την ακρίβεια) MINI Countryman και μας μιλά για την εμπειρία του…

Εντυπωσιακές επιδόσεις
Το MINI Countryman Cooper SE ALL4 εφοδιάζεται με βενζινοκινητήρα και ηλεκτροκινητήρα και αποδίδει Το κόστος χρήσης είναι χαμηλό για το συγκεκριμένο MINI που κοστίζει 43.520 ευρώ… συνδυαστικά 224 ίππους και 385Nm ροπης (βενζίνης και ρεύμα). Επιπλέον έχει τη δυνατότητα να κινείται αμιγώς με ρεύμα και να καλύπτει αποστάσεις έως 40 χιλιόμετρα.

Το εντυπωσιακό αφορά στις επιδόσεις καθώς το τετρακίνητο μοντέλο που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο, πετυχαίνει το 0-100 σε 6,8 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 200 χλμ./ώρα.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι… φτώχεια παρακολουθήστε το video με τον Κωνσταντίνο Κίντζιο, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του και το πώς είδε την ηλεκτρική εκδοχή του MINI Countryman Cooper SE ALL4. Να σημειώσουμε πως η τιμή του αγγίζει τα 43.520 ευρώ.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το MINI Countryman πατήστε
ΕΔΩ
 

Ο Κωνσταντίνος Κίντζιος με τον υπογράφοντα
Το Countryman Cooper SE ALL4 είναι μόνιμα τετρακίνητο και δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας
Ο αναγνώστης μας κάλυψε πάνω από 1.000 χιλιόμετρα και όπως βλέπετε το ευχαριστήθηκε
Τα αυτοκίνητα είναι για να τα ευχαριστιόμαστε
Η ύπαρξη της τετρακίνησης βοηθά...

Το λογότυπο MINI στο...πάτωμα. Διακρίνεται στα πλαινά και η τάπα που μπαίνει η πρίζα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης