Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολοένα και περισσότερα σκάνδαλα που αφορούν στην Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού βλέπουν το Απίστευτα όσα γινόντουσαν και συνεχίσουν να γίνονται με την ομοσπονδία αυτοκινήτου… φως της δημοσιότητας.

Να θυμίσουμε πως πριν από ένα περίπου μήνα, η ΓΓΑ με απόφασή της καθαίρεσε το ΔΣ της ΟΜΑΕ, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά για αναγνωρισμένη ομοσπονδία.

Αυτή τη φορά το φως της δημοσιότητας είδε μία λίστα κινητών τηλεφώνων την οποία πλήρωνε η ομοσπονδία αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Ο καθένας θα σκεφτεί πως είναι λογικό να διαθέτουν κινητό τηλέφωνο, ο πρόεδρος, ο γενικός γραμματέας, το γραφείο Τύπου κ.λπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με έγκριση του πρώην προέδρου Δημήτρη Μιχελακάκη η ΟΜΑΕ πλήρωνε τους λογαριασμούς κινητών τηλεφώνων, φίλων, συγγενών και... λοιπών!

 

Τι θα κάνει η ΓΓΑ;

Μετά την… καθαίρεση τα κινητά υπάρχουν και ποιος τα πληρώνει;Ωστόσο και όπως έδειξε το έγγραφο που φιγουράρει στο Facebook, η ομοσπονδία κάνοντας… διαχείριση χρημάτων των οδηγών αγώνων πλήρωνε τα τηλέφωνα, της πρώην συζύγου του προέδρου, της μητέρας (!) πρώην συνεργάτη της ΟΜΑΕ, του συζύγου της γραμματέας του προέδρου, δημοσιογράφου και άλλων φίλων…

Απίστευτα πράγματα θα μπορούσε να πεις κανείς που γίνονται στην πλάτη αθλητών και ιδίως από μία ομοσπονδία που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Δείτε παρακάτω το σχετικό έγγραφο που κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης