Η εταιρεία Partisan Motors ανακοίνωσε ότι πρόκειται σύντομα να κατασκευάσει και να διαθέσει μια ειδική Το Lada Niva έφτασε να κατέχει το 40% των πωλήσεων 4X4 σε όλη την Ευρώπη στα χρόνια της κυριαρχίας του.και πιο δυναμική έκδοση του Lada Niva. Το δημοφιλές 4Χ4 θα παραχθεί σε μόλις 50 μονάδες και θα απευθύνεται αποκλειστικά στη γερμανική αγορά. Με αυτόν τον τρόπο η Partisan Motors θα γιορτάσει τα 50 χρόνια ζωής των εγκαταστάσεων Volga Automobile Plant.

Οι βασικότερες διαφορές του «50th Anniversary Edition», σε σχέση με το συμβατικό μοντέλο, αφορούν την αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, τις νέες ζάντες αλουμινίου που φορούν ελαστικά της BF Goodrich, τις προσθήκες πλαστικών στους θόλους και τις ράγες οροφής. Το πιο σκληροτράχηλο Niva διαθέτει επίσης snorkel, διαφορετικούς προφυλακτήρες, σκαλοπάτια στα μαρσπιέ, εισαγωγή αέρα στο καπό, αναβαθμισμένο σύστημα φωτισμού, ενώ στο εσωτερικό διακρίνεται δερμάτινο σαλόνι με κόκκινες ραφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό είναι το επετειακό Niva, το οποίο θα βγει σε μόλις 50 μονάδες!

Η τιμή της ειδική έκδοσης του Niva είναι κάτω από 20.000€

Το συγκεκριμένο Lada Niva θα προσφέρεται μέσω του αντιπροσώπου Fahreuge Bogelsack Service Verkauf Η πρώτη ονομασία του Niva ήταν VAZ-2121.GmbH που εδρεύει στο Halberstadt της Γερμανίας, με την τιμή του να κυμαίνεται στα 19.900 ευρώ. Ένα κόστος που είναι σχεδόν τρεις φορές πάνω σε αξία, συγκριτικά με το Niva Legend, που διατίθεται ήδη στη ρωσική αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η AutoVaz σταμάτησε να διαθέτει το Lada Niva στην Ευρώπη λόγω των αυστηρότερων προδιαγραφών στις εκπομπές ρύπων. Για την ειδική αυτή έκδοση έπρεπε να βρεθεί μια λύση όσον αφορά τον κινητήρα που θα χρησιμοποιηθεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το μηχανικό σύνολο θα προέρχεται από την Κίνα και θα πληροί τις προδιαγραφές ρύπων προκειμένου να μπορεί να πωληθεί στη Γερμανία.

Το Lada Niva ζει ανάμεσά μας τα τελευταία 44 χρόνια και πραγματικά δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτοκίνητο φλογοβόλο

Θαυμάστε το εσωτερικό του επετειακού Lada 2101

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης