Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα Nissan Qashqai διαφορετικό από τα άλλα κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες στους ελληνικούς δρόμους και προκαλεί τα βλέμματα.

Όπως θα δείτε και από τις σχετικές φωτογραφίες αλλά και το videο, πρόκειται για μία ιδιοκατασκευή που έχει φτιαχτεί για να εξυπηρετεί ειδικές περιπτώσεις λήψεων που έχουν να κάνουν με κίνηση στο δρόμο. Συγκεκριμένα έχει τοποθετηθεί ένα σύστημα που απορροφά τους κραδασμούς και από ένα ασύρματο σύστημα γίνεται χειρισμός της κάμερα μέσα από το αυτοκίνητο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το σχετικό video για να δείτε τι καταγράφει η κάμερα πάνω στο συγκεκριμένο Nissan Qashqai

 

 

Η σχεδίαση και η επεξεργασία έχει γίνει σε ηλεκτρονικό υπολογιστή προκειμένου να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας και ιδίως σε ένα τέτοιο project που έχει βασιστεί σε όχημα 4×4. Για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα έβαλε το… χεράκι της η εταιρεία «ΝΙΝΟΣ» στην Αγία Παρασκευή και το τελικό αποτέλεσμα είναι άκρως δελεαστικό.

Να σημειώσουμε πως το αυτοκίνητο που κουβαλά την κατασκευή αφορά στην έκδοση με τον κινητήρα diesel χωρητικότητας 1.6 λίτρων και είναι 4×4. Μέσα από το όχημα ο οπερατέρ Θεοδόσης Τζαβάρας (εικονολήπτης ειδικών περιστάσεων) χειρίζεται και καταγράφει μοναδικές σκηνές.  

 

Το ειδικά διμορφωμένο Nissan Qashqai κυνηγά και καταγράφει την μοτοσυκλέτα

Όλο αυτό για ένα... πλάνο!

 

Ο οπερατέρ Θεοδόσης Τζαβάρας

Το συγκεκριμένο Nissan Qashqai εφοδιάζεται με κινητήρα 1.6 λίτρων diesel

H εικόνα μιλά από μόνη της

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης