Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το ενδιαφέρον για τους αγώνες αυτοκινήτου στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει πέσει αισθητά και αυτό οφείλεται τόσο στην οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα όσο και στην έλλειψη Μεγάλο δώρο για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού η εμφάνιση στην Ελλάδα ενός τόσο εξελιγμένου αυτοκινήτου…ενδιαφέροντος από τους ίδιους τους διοργανωτές ακόμα και τους οδηγούς. Το γεγονός ότι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός δεν προβάλλεται από τα Μέσα αλλά και η έλλειψη σωστής προσέγγισης από τις λέσχες έχουν μειώσει τα… πάντα. Από οδηγούς, θεατές, προβολή…
  
Εξαίρεση θα λέγαμε πως αποτελούν οι αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων όπου εκεί οι θεατές δίνουν βροντερό παρών ενώ υπάρχουν και οδηγοί που φέρνουν τον κόσμο στα βουνά τόσο με τα δυνατά αυτοκίνητα όσο και με τις οδηγικές τους ικανότητες. Τρανταχτό παράδειγμα αυτό το Μάριου Ηλιόπουλου που συνεχίζει να φέρνει στην Ελλάδα αυτοκίνητα που βλέπουμε μόνο στο εξωτερικό.

Πάρτε μία πρώτη γεύση από το Ford Fiesta R5 EVO2 και ακούστε το…

Πού θα εμφανιστεί για πρώτη φορά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο δεν θα λέγαμε πως ισχύει στους αγώνες ράλι που τα τελευταία χρόνια λείπουν οι καλές συμμετοχές και τα δυνατά αυτοκίνητα. Σε αυτό το κλίμα η οικογένεια Κεχαγιά έρχεται να κάνει το… Το συγκεκριμένο εφοδιάζεται με κινητήρα 1.600 κ.εκ. και αποδίδει σχεδόν 300 ίππους…μπαμ, να δημιουργήσει έξτρα κίνητρο στον κόσμο για να πάει να παρακολουθήσει αγώνες ράλι από κοντά. Και αυτό διότι ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα το νέο αγωνιστικό απόκτημα της ομάδας.

Ο λόγος για το Ford Fiesta R5 EVO2 ΜΥ2018, το οποίο θα πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση το διάστημα 22-23 Σεπτεμβρίου στο Φθινοπωρινό Ράλι που θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή της Ιτέας. Το αυτοκίνητο θα το τρέξει ο Γιώργος Κεχαγιάς που θέλει να μπει δυναμικά και στους αγώνες ράλι ενώ θα συνεχίσει να τρέχει και στο πρωτάθλημα αναβάσεων όπου εκεί τα τελευταία χρόνια κατακτά συνεχώς τίτλους στην κατηγορία του.

To Ford Fiesta R5 EVO2 έχει και δικό του... σπίτι

Νέο ενδιαφέρον για τον κόσμο

Το συγκεκριμένο Fiesta R5 αγοράστηκε από την Ουγγαρία και έχει πολλές βελτιώσεις σε σχέση με ένα Το αυτοκίνητο αγοράστηκε από την Ουγγαρίααπλό… R5. Η τεχνολογία που κουβαλά είναι παγκοσμίου επιπέδου και είναι σίγουρο πως θα δώσει άλλο ενδιαφέρον στα Σαββατοκύριακα των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Να σημειώσουμε πως στο Φθινοπωρινό Ράλι θα εμφανιστεί ακόμα ένα αγωνιστικό όχημα κατηγορίας R5 με οδηγό τον Ιορδάνη Σερδερίδη, οπότε το ενδιαφέρον του κόσμου θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Ο στόχος της οικογένειας Κεχαγιά είναι πάντα ένας...


Όχι ένα αλλά δύο R5;

Σε όλα αυτά θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και την εμφάνιση του Σωκράτη Τσολακίδη που θα τρέξει Όπως φαίνεται το 2019 θα δούμε δύο αγωνιστικά R5 με Κεχαγιά και Τσολακίδη…στο ράλι ΔΕΘ με Skoda Fabia R5 στις 15-16 Σεπτεμβρίου, ο οποίος ενδέχεται να τρέξει όλο το πρωτάθλημα ράλι το 2019. Αυτό σημαίνει πως την επόμενη χρονιά θα δούμε στις ειδικές διαδρομές όχι ένα αλλά δύο R5 και μάλιστα με δύο πολύ δυνατούς οδηγούς.

Το σίγουρο είναι πως έχει αρχίσει να φαίνεται φως στον ορίζοντα και αυτό είναι κάτι που δίνει άλλο ενδιαφέρον στον κόσμο αλλά και στους ίδιους τους οδηγούς. Υπομονή και το μέλλον θα δείξει…

Ο Γιώργος Κεχαγιάς (αριστερά) θα τρέχει με το Fiesta R5 (στην φωτογραφία με τον ξάδερφό του Πάνο Κέκκη)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης