Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθημερινά πολλά αυτοκίνητα σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στην Αττική κάνουν… φτερά και διοχετεύονται με διάφορους τρόπους στις αγορές.

Το zougla.gr έχει βοηθήσει ακόμα και στην εύρεση πολλών κλεμμένων οχημάτων, ενώ πρόσφατα αποκάλυψε και χώρο εντός της Αττικής όπου γινόταν αποσυναρμολόγηση των αυτοκινήτων.

Αυτή την BMW Alpina B9s E28 του 1983 έκλεψαν πριν από λίγες εβδομάδες...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις 500 σε όλο τον κόσμο

Χθες διαβάσατε τη δημοσίευση που αφορούσε μία συλλεκτική BMW Alpina B9s E28 του 1983, η οποία Η συγκεκριμένη είναι δεξιοτίμονη…εκλάπη στα τέλη Μαΐου από τις Αχαρνές.

Σαν τη συγκεκριμένη έχουν παραχθεί μόλις 500 μονάδες, ωστόσο η εν λόγω, που φέρει αγγλικές πινακίδες κυκλοφορίας και έχει αγοραστεί σε δημοπρασία, έχει κατασκευαστεί σε μόλις 64 (επειδή είναι δεξιοτίμονη).

 

Συλλεκτική και με αποδείξεις...

Αμοιβή 30.000 ευρώ

Το αυτοκίνητο που εκλάπη είναι αυτό που μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και οι αετονύχηδες το Ο ιδιοκτήτης δίνει 10.000 και 20.000 ευρώ ως αμοιβή για πληροφορίες…«σήκωσαν» από υπαίθριο χώρο φύλαξης στις Αχαρνές. Ήδη έχει ενημερωθεί η αστυνομία και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές κινήσεις.

Ωστόσο ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος μένει στο Λονδίνο, έκανε γνωστό πως για την εύρεση του οχήματος δίνεται αμοιβή 10.000 ευρώ και 20.000 ευρώ για όσους αποκαλύψουν την ταυτότητα αυτών που το έκλεψαν, καθώς, όπως μας ενημέρωσε, έχουν «σηκώσει» και άλλα αυτοκίνητα από τον συγκεκριμένο χώρο.

Όσοι γνωρίζουν οτιδήποτε για την υπόθεση μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 00447881441129 (κ. Κώστας) ή να στείλουν mail στο ref600@gmail.com

 

Το αυτοκίνητο είναι όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες...

 

Ο αριθμός πλαισίου του αυτοκινήτου...

 

Το πίσω μέρος του οχήματος...

 

Σαν το συγκεκριμένο δεξιοτίμονο έχουν παραχθεί σε όλον τον κόσμο 64...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης