Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα Bentley Continental GT είναι ένα αυτοκίνητο που δεν μπορεί να συγκριθεί με πολλά. Η Continental GT θα βρίσκεται στην Ελλάδα στα τέλη Ιανουαρίου…Εντυπωσιακό, σπορ, πολυτελές, με καινοτόμα στοιχεία και φυσικά επιδόσεις που παραπέμπουν σε super car. Το τετράθυρο coupe που κατασκευάζεται στο… χέρι ετοιμάζεται να έρθει και στην ελληνική αγορά στις αρχές του 2018.

Μέχρι όμως να κάνει την εμφάνισή του, η ελληνική εισαγωγική εταιρεία έφερε το… πρώτο έτσι ώστε να το δείξει στους πελάτες και φίλους της μάρκας. Το συγκεκριμένο με πινακίδες από την Μεγάλη Βρετανία βρέθηκε στη χώρα μας τις προηγούμενες ημέρες και… διανυκτέρευσε για δύο βράδια μέχρι να φορτωθεί και πάλι σε νταλίκα και να ταξιδέψει, για την Ισπανία.

Δείτε την πρώτη Bentley Continental GT 3ης γενιάς που ήρθε στην Ελλάδα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκρητικές επιδόσεις
Αποκαλύφτηκε στο κοινό την Πέμπτη το βράδυ (διαβάστε το σχετικό άρθρο  πατώντας ΕΔΩ), όμως το zougla.gr το βρήκε και το περιεργάστηκε. Στο σχετικό video, μπορείτε να πάρετε μία καλή… γεύση Ο W12 κινητήρας των 6.0 λίτρων αποδίδει 635 ίππους και αγγίζει σε τελική τα 333 χλμ./ώρααπό το βρετανικό σπορ αυτοκίνητο που θυμίζει έργο τέχνης και εφοδιάζεται με περίσσια πολυτέλεια, όπως άλλωστε αρμόζει σε μία Bentley.

Το πανέμορφο τετραθέσιο κουπέ κινεί ένας κινητήρας W12 TSI χωρητικότητας 6.0 λίτρων, με διπλό turbo, που για πρώτη φορά συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, 8 σχέσεων. Το μηχανικό αυτό σύνολο αποδίδει 635 ίππους, παράγει 900 Nm ροπής, μπορεί να επιταχύνει το αμάξωμα από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα, ενώ ο οδηγός μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 333 χλμ./ώρα.

Τα λόγια είναι περιττά για την Bentley Continental GΤ. Απολαύστε το αποκλειστικό video και ζήστε απλά το όνειρο. Έστω και… οπτικά!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Bentley Continental GT πατήστε ΕΔΩ

Όταν κάθεσαι μέσα στη νέα Continental GT η διάθεσή σου ανεβαίνει!
Το λογότυπο της Bentley στο εμπρός καπό...
Ο θηριώδης κινητήρας W12 των 6.0 λίτρων αποδίδει 635 ίππους
Η εμπρός κάμερα βρίσκεται πάνω στην γρίλια της μάσκας
Το σύστημα ήχου είναι της Bang & Olufsen
Φωτιζόμενα λογότυπα της Bentley σχεδόν... παντού
Το ρολόι στην κεντρική κονσόλα είναι της Breitling
Το κορυφαίας ποιότητας εσωτερικό...
Τεχνολογία και... αμέτρητα κουμπιά
Το δέρμα των καθισμάτων...
Το δέρμα σε σχήμα διαμαντιού το συναντούμε μόνο σε μοντέλα της Bentley
H Continental GT μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και τέσσερις επιβάτες
Πώώώώώ....
Paddles πίσω από το τιμόνι, κουμπί για το θερμαινόμενο τιμόνι κ.ά.
Ζάντες αλουμινίου 22 ιντσώνα και ελαστικά της Pirelli...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης