Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πέμπτο της κατάστημα, το οποίο θα τολμούσαμε να πούμε πως βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, άνοιξε η Pirelli στην Αυστραλία.

Μετά το Λος Άντζελες το 2016, το Μόναχο το 2017, το Μονακό το 2018 και το Ντουμπάι στις αρχές του 2019, ακολούθησε η Μελβούρνη, όπου λειτουργεί πλέον το P Zero World, ένα ισχυρό σύμβολο της θέσης της μάρκας Pirelli και της στρατηγικής λιανικής της εταιρείας.

Η εξωτερική όψη του Pirelli P Zero World στη Μελβούρνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αποκλειστικά προϊόντα

Σε αυτού του είδους τα καταστήματα οι πελάτες μπορούν να βρουν αποκλειστικά προϊόντα της Pirelli και Το P Zero Trofeo R, το ισχυρότερο ελαστικό υψηλών επιδόσεων, βρίσκεται σε αυτό το κατάστημα…ειδικές υπηρεσίες που προορίζονται για ιδιοκτήτες πολυτελών και σπορ οχημάτων.

Τα παγκόσμια καταστήματα P Zero World είναι τα μοναδικά σημεία όπου οι πελάτες μπορούν να ανακαλύψουν ολόκληρη την γκάμα ελαστικών Pirelli, όπως το P Zero Trofeo R – το ισχυρότερο ελαστικό υψηλών επιδόσεων με έγκριση τύπου για τον δρόμο – καθώς και τη συλλογή Pirelli Collezione: ελαστικά για classic αυτοκίνητα που συνδυάζουν κλασική εμφάνιση με σύγχρονη τεχνολογία.

Κι όμως, αυτό είναι κατάστημα πώλησης ελαστικών!

Δυνατές συνεργασίες

Τα κατάστημα P Zero διαθέτουν ελαστικά για μοτοσυκλέτες και ποδήλατα, καθώς και αξεσουάρ Pirelli Design, που αποτελούν προϊόντα συνεργασίας με κάποιες από τις πιο αναγνωρισμένες μάρκες παγκοσμίως, όπως Montblanc, MV Agusta, Puma, Roger Dubuis και Tecnorib.

Το P Zero World στη Μελβούρνη δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Mag Wheel Tyre και καλύπτει μία επιφάνεια άνω των 1.200 τετραγωνικών μέτρων με πέντε ράμπες εξυπηρέτησης, ενώ βρίσκεται απέναντι από το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πόλης.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης